www.tordera.cat
Notes de Premsa
Amb la voluntat de recuperar a poc a poc la normalitat anterior a la pandčmia, la Regidoria i la Comissió de Festes han decidit finalment celebrar la rua i el concurs de disfresses del Carnestoltes el dissabte, 26 de febrer a partir de les 17 h.

Cartell carnestoltes 2022Davant la davallada significativa de la incidència de la COVID a tot Catalunya i de manera local també a Tordera, es comença a recuperar l'activitat postpandèmia amb la celebració de la rua i el concurs de disfresses del Carnestoltes.

La rua tindrà lloc el dia 26 de febrer i sortirà des de l'Avinguda Països Catalans. La concentració de tots els participants serà al final de l'avinguda dels Països Catalans, de les 16.30 h a les 17.15 h. En aquesta franja horària el jurat farà una primera valoració de les disfresses. També se'ls assignarà un número de participació que hauran de portar en un lloc ben visible durant tota la rua.

La cercavila de disfresses començarà a les 17.30 h des de l'Avinguda Països Catalans, passarà pel Camí Ral i finalitzarà a la plaça de la Concòrdia on tindrà lloc l'acte de lliurament de premis.

Per al concurs s'han establert les següents categories:

• INDIVIDUAL i PARELLES
• PETITS GRUPS. Format per un col·lectiu de 3 a 9 persones
• PETITES COMPARSES. Formades per un col·lectiu de 10 a 30 persones
• COMPARSES. Formada per un col·lectiu de més de 30 persones

També, com els anys anteriors a la pandèmia, hi haurà ajuts per a comparses amb carrossa i sense, tres premis econòmics i un trofeu per categoria, premi a la millor carrossa i premi a la gresca.

Atès que els premis són en metàl·lic, les inscripcions cal fer-les mitjançant instància telemàtica del 10 al 22 febrer a través de la seu electrònica de l'Ajuntament de Tordera. A la instància caldrà adjuntar-hi el full d'inscripció normalitzat a tal efecte i el certificat de dades bancàries en cas que s'opti a ajuda per comparsa o carrossa.

Per a més informació cal consultar les bases del Concurs.

Documentació relacionada:

Sol·licitud d'inscripció al Carnestoltes (Adjuntar a la instància telemàtica)

Certificat de dades bancàries (Adjuntar només en cas d'optar a ajut per comparsa o carrossa)

Bases del Concurs de disfresses

Convocatòria del Concurs de disfresses


L'activitat es durà a terme sempre que les condicions sanitàries ho permetin 

Informació publicada el 8 de febrer de 2022