Aquest dimecres 15 de maig els alumnes de 4t d'ESO de Tordera celebraran per primer cop el "Correcull"

Última revisió 13-05-2024 11:44
10/05/2024

L’Ajuntament de Tordera prepara una diada de plogging i festa amb DJ Sípia pels alumnes de 4t d’ESO de les escoles del municipi.

Tordera celebrarà, el proper dimecres 15 de maig, la primera edició del Correcull. Es tracta d’una iniciativa del consistori en col·laboració amb les escoles del municipi per als alumnes de 4t d’ESO.

El Correcull és una proposta que permet la participació, interacció i acció dels alumnes amb el municipi de Tordera, alhora que fomenta pràctiques saludables i de respecta amb el medi ambient més proper. Es tracta d’una jornada escolar que comptarà amb un plogging que conscienciarà als alumnes sobre la importància de reciclar i de cuidar el medi natural privilegiat del nostre municipi. A més, servirà com a espai de coneixença de Tordera i entre els mateixos alumnes, que gaudiran també d’un final de festa amb el torderenc DJ Sípia. 

La jornada, que comença  les 8:30h al Parc Prudenci Bertrana de Tordera, és gratuïta per a tots els alumnes de 4t d’ESO del municipi i és una activitat impulsada des de l’Ajuntament de Tordera amb el suport de les escoles i instituts municipals.