Subvenció adreçada a persones joves que inicien una activitat econòmica o professional com a persones treballadores autònomes, amb l’objectiu que els permeti mantenir el seu projecte d’emprenedoria a llarg termini.

 

">

Oberta la convocatòria d'una subvenció per afavorir l'autoocupació de persones joves

Última revisió 15-05-2024 11:58
15/05/2024

Subvenció adreçada a persones joves que inicien una activitat econòmica o professional com a persones treballadores autònomes, amb l’objectiu que els permeti mantenir el seu projecte d’emprenedoria a llarg termini.

 

Es tracta d'un programa de la Generalitat de Catalunya que poden participar-hi persones joves d'entre 18 i 29 anys (ambdós inclosos) que vulguin posar en marxa un projecte professional.

Què t'ofereix?

Una subvenció d'un import fix de fins a 15.876 euros per a cada jove que iniciï i mantingui una activitat econòmica o professional com a persona treballadora autònoma per compte propi durant un mínim de 18 mesos ininterromputs.

Requisits per rebre la subvenció

 • Donar-se d'alta al registre del programa de Garantia Juvenil en situació “inscrit beneficiari” el dia anterior a la data d'inici de la seva activitat com a persona treballadora autònoma.
   
 • Haver iniciat l'activitat econòmica o professional com a persona treballadora autònoma, com a mínim, el dia abans de presentar la sol·licitud d’aquest ajut.
   
 • Mantenir i acreditar, amb informació fiscal i/o de facturació, la realització de l'activitat econòmica o professional per la qual s'ha sol·licitat l'ajut durant un mínim de 18 mesos de manera ininterrompuda. Durant tot aquest temps no es pot estar contractada com a persona treballadora assalariada.
   
 • Tenir i mantenir el domicili fiscal i, si s'escau, el centre de treball, a Catalunya al llarg dels 18 mesos.
   
 • Durant aquest temps, dur a terme amb aprofitament una acció de caràcter formatiu o de suport que contribueixi a millorar la gestió del negoci o que estigui relacionada directament amb l'activitat econòmica o professional desenvolupada. 

Podeu consultar més informació a través d'aquest ENLLAÇ

Per a més informació sobre el tràmit:

promocioeconomica@tordera.cat 93 764 28 16

(De dilluns a divendres de 9h a 14h)