Per altra banda, durant la setmana del 5 de febrer, el rei Carnestoltes anirà compartint les diferents consignes de vestimenta que totes les escoles seguiran i que estaran obertes als comerços, entitats i ciutadans.

">

Tordera celebrarà el Carnestoltes amb una rua que estrena recorregut, el concurs de disfresses i una festa final al pavelló

Última revisió 29-01-2024 11:11
29/01/2024

Per altra banda, durant la setmana del 5 de febrer, el rei Carnestoltes anirà compartint les diferents consignes de vestimenta que totes les escoles seguiran i que estaran obertes als comerços, entitats i ciutadans.

La rua tindrà lloc el dia 10 de febrer i sortirà des del Parc de la Sardana. La concentració de tots els participants serà a les 16h de la tarda, en aquesta franja horària el jurat farà una primera valoració de les disfresses. També se'ls assignarà un número de participació que hauran de portar en un lloc ben visible durant tota la rua.

La cercavila de disfresses començarà a les 17:30 h des del C/Puigvert, passarà per la plaça Lluís Companys, C/Maragalls i finalitzarà al pavelló dels Països Catalans on tindrà lloc l'acte de lliurament de premis i just després, sessió de música amb DJ Miki Pujol fins les 22h. 

Per al concurs s'han establert les següents categories:

CATEGORIES:

INDIVIDUAL i PARELLES

PETITS GRUPS. Format per un col·lectiu de 3 a 9 persones

PETITES COMPARSES. Formades per un col·lectiu de 10 a 30 persones

COMPARSES. Formada per un col·lectiu de més de 30 persones

AJUTS:
El total de comparses que podran rebre l'ajut econòmic serà de 12 en cada modalitat, aquest import es determinarà a la convocatòria. Es tindrà en compte l'ordre d’inscripció i que la comparsa reuneixi uns mínims de qualitat.

• COMPARSES DE 10 A 30 COMPONENTS SENSE CARROSSA

• COMPARSES DE 10 A 30 COMPONENTS AMB CARROSSA

• COMPARSES DE MÉS DE 30 COMPONENTS

*Les inscripcions es podran formalitzar del 23 de gener al 4 de febrer de 2024, preferentment i prioritàriament de manera telemàtica a la seu electrònica de l'Ajuntament fins les 00h, o bé presencialment a les oficines de l’OAC de l'ajuntament amb cita prèvia, de dilluns a divendres de 9h a 14h, amb el formulari normalitzat. No s'admetrà cap inscripció fora d'aquest període.

Consignes de vestimenta

A partir del diumenge 4 de febrer fins al dijous 8 des de les xarxes socials de l'Ajuntament, cada dia, es publicarà un vídeo del rei Carnestoltes 2024 on anunciarà les propostes de vestimenta i disfressa per aquella setmana. 

Es tracta d'una iniciativa oberta a tots els públics on les escoles del municipi també participaran conjuntament. En aquesta nota de premsa ja us avancem les propostes d'aquella setmana: