www.tordera.cat
Notes de Premsa
cartell 2n aniversari casal de joves

Dissabte i diumenge hi haurà diverses activitats al Casal, com un torneig de futbolí, una botifarrada, un concert o una calçotada.
La Regidoria de Joventut fa una valoració molt positiva dels dos anys de vida del Casal.

El Casal de Joves celebra el seu segon aniversari amb diverses activitats durant el cap de setmana.
Per començar, dissabte dia 20 de març, a les 16:00 hi haurà un torneig de futbolí, a les 20:00 una botifarrada popular i a les 23:00 un concert amb grups del Casal de Joves.
L'endemà, diumenge 21 de març a les 14:00 es farà una calçotada popular, els tiquets es poden adquirir al bar La Gresca fins el 18 de març. El preu és de 15 euros.

L'any 2009 el Casal de Joves ha estat obert 282 dies, amb una mitjana diària de 58 usuaris. Els bucs d'assaig han estat utilitzats uns 800 cops per part de 134 músics. En aquests últims mesos, s'han realitzat més de 30 tallers, cursos, xerrades i exposicions (fotografia, sonorització equips, hip-hop, monitor de lleure, dansa del ventre, ioga, trivialjoves de salut...) amb més de 600 participants.
L'Oficina jove d'habitatge ha assessorat a una seixantena de joves i ha tramitat 14 ajuts de lloguer amb col·laboració amb el Consell Comarcal del Maresme.
S'han tramitat també carnets juvenils, carnets d'alberguista i s'han fet préstecs de tendes de campanya.
Des de la Regidoria de Joventut es fa una valoració molt positiva dels dos anys de funcionament del Casal, especialment per la bona acceptació que té per part dels joves usuaris.

Informació publicada el 18 de març de 2010