www.tordera.cat
Notes de Premsa
Casal d'Estiu 2010El Casal tindrà lloc durant el mes de juliol a les instal·lacions de l'escola Ignasi Iglésias i al Casal de Joves. A l'agost es faran unes colònies d'estiu a l'escola de camp El Ramió. Les inscripcions es podran fer del 5 al 7 de maig a l'Oficina de Serveis Personals.
El Casal d'Estiu Municipal està pensat per oferir una alternativa lúdico-formativa als més joves durant es vacances escolars a traves de l'organització de tallers, jocs, activitats d'oci, piscina i sortides vàries.
La regidoria de Joventut organtizarà els mesos de juliol i agost una nova edició del Casal d'Estiu Municipal.
Aquest any la Regidoria distingeix tres modalitats de Casal, d'una banda, el Casal infantil que tindrà lloc a les instal·lacions de l'escola Ignasi Iglésias i que estarà adreçat  a nens i nenes de 3 a 12 anys. Una altra modalitat serà el Campus Juvenil, pensat per nois i noies de 13 a 14 anys i que tindrà lloc al Casal de Joves. Finalment, es faran unes Colònies d'estiu per a nens i nenes de 4 a 12 anys.
Tant el Casal infantil com el Campus juvenil tindran lloc de l'1 al 30 de juliol i es podrà escollir l'horari de matí o tarda, o bé jornada completa. Els preus variaran en funció de la jornada escollida. Com l'any passat, també es donarà l'opció de servei de menjador (sempre que existeixi un grup mínim d'interessats).Pel que fa a les Colònies d'estiu, es faran a l'Escola de Camp el Ramió de Fogars de la Selva, del 16 al 22 d'agost.

Les inscripcions per participar al Casal d'Estiu Municipal es podran fer a l'Oficina de Serveis Personals (Pl. Concòrdia s/n) del 5 al 7 de maig, de 10 h a 13 h, i dijous 6 de maig també de 16 h a 17.30 h. Les places seran limitades i s'atorgaran per rigorós ordre d'arribada fins a completar els grups. La plaça serà definitiva quan es presentin tots els documents sol·licitats, juntament amb l'autorització paterna i es pagui la quota a l'entitat Caixa Laietana (fins al 20 de maig). En el moment de la inscripció caldrà portar una fotocòpia de la targeta de la Seguretat Social i el carnet de vacunes (serà imprescindible presentar aquests documents encara que s'hagi participat en Casals anteriors).


Díptic Casal Estiu 2010

Díptic informatiu del Casal d'Estiu Municipal 2010 (Horaris, preus i informació per a inscripcions):

Fitxer: INFO_CASAL_ESTIU.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 152.11 kB

Informació publicada el 19 d'abril de 2010