www.tordera.cat
Notes de Premsa
nou ambulatoriDes del mes d'agost de 2010 comptem amb unes noves instal·lacions de la nova Àrea Bàsica de Salut de Tordera, situada al carrer del Doctor Carreras.

Les característiques de l'ambulatori permeten que tots els serveis d'atenció al públic estiguin situats a la mateixa planta. Les consultes de medicina familiar es divideixen en tres espais amb una sala d'espera a cadascun. Cada bloc de consultes consta de sis despatxos (3 per a metges i 3 per a infermeria) i a banda d'aquests blocs, també hi ha un espai propi de pediatria i un altre d'atenció a la dona. El nou ambulatori disposa d'un espai específic per a les extraccions i una sala polivalent on tindran lloc activitats de promoció de la salut i cursos de formació per als professionals de l'ABS.

El nou centre d'assistència primària comptarà amb el mateix nombre de professionals que ocupaven l'anterior ambulatori, amb la diferència que s'han renovat tots els equips i el material tècnic i que també es podran fer actuacions de cirugia menor.
El nou equipament està projectat per donar servei a 20.000 usuaris i les seves prestacions permetrien ampliar-lo en un futur per atendre fins a 40.000 pacients.

Nou ambulatori de Tordera
C/ Dr. Carreras, 29
08490 Tordera
Telf. 937642790

Horari d'atenció al públic del CAP TORDERA: DE DILLUNS A DIUMENGE, DE 8 A 20 H.

En horari nocturn (des de les 20 h fins les 8 h), tots els usuaris que necessitin assistència sanitària urgent hauran de trucar al telèfon d'urgències 112 o al 902 111 444 per informació sanitària. Amb la trucada es mobilitzarà el recurs més adient a les necessitats assistencials del pacient: s'atendrà l'usuari per telèfon, es desplaçarà un metge al domicili del pacient o bé s'activarà l'ambulància bàsica o medicalitzada en cas que sigui necessari un trasllat al centre sanitari més adequat a la patologia.
Per altra banda, qui ho prefereixi podrà ser atès de manera presencial a l'hospital. En aquest sentit, tot i que inicialment Salut havia preestablert que els usuaris de Tordera haurien de ser atesos  al Punt d'Atenció Continuada (PAC) de l'Hospital Comarcal de Blanes, després de les converses mantingudes amb l'Ajuntament, els usuaris podran escollir lliurement adreçar-se a l'hospital de Blanes o al de Calella indistintament.

Foto: Ràdio Tordera


Horaris Ambulatori

Horaris CAP Tordera

Fitxer: Horaris20160413_01.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 367.95 kB

Guia de serveis del CAP Tordera

Guia de serveis del CAP Tordera

Fitxer: Horaris2_20160413_02.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 953.73 kB


Informació publicada el 8 de juliol de 2010