www.tordera.cat
Notes de Premsa
L'1 de marš entra en funcioment l┤Oficina al CiutadÓ de Tordera, situada a la planta baixa de l┤Ajuntament. Des d┤aquesta nova Órea d┤atenciˇ s┤atendran tots els trÓmits relacionats amb l┤Administraciˇ, des de la presentaciˇ d┤instÓncies i documents, passant per les sol•licituts d┤ajudes, beques i inscripcions vÓries  fins a la presentaciˇ de llicŔncies i permisos per a qualsevol assumpte que requereixi autoritzaciˇ o informaciˇ oficial.
La intenciˇ de l┤Ajuntament amb la posada en funcioment d┤aquest nou servei Ús facilitar i agilitzar els trÓmits que relacionen el ciutadÓ amb l'administraciˇ de manera que en un mateix espai l┤usari pugui gestionar-los i solucionar-los mÚs Ógilment.
L┤horari d┤atenciˇ al p˙blic de la nova Oficina serÓ de dilluns a divendres  de 9 h a 14 h i de dilluns a dijous de 17 h a 19 h.

A conseqŘŔncia del trasllat a l'Oficina d'Atenciˇ al CiutadÓ, alguns serveis es poden veure afectats. L'Ajuntament de Tordera demna disculpes per les molŔsties que aquest trasllat pugui ocasionar.

Informaciˇ publicada el 28 de febrer de 2011