www.tordera.cat
Notes de Premsa

El proper 12 d'octubre tindrā lloc una Fira Alternativa Solidāria al Parc Prudenci Bertrana, organitzada per l'Agrupaciķ del PSC Tordera.
La Fira es presenta amb l'objectiu de donar visibilitat a les alternatives que tenim a l'abast per tenir una vida digna i per cončixer les diferents opcions que tenim per poder escollir en matčria d'alimentaciķ, terāpies, educaciķ o cultura d’una manera solidāria i amb respecte al medi ambient.
La Fira també persegueix l'objectiu de recaptar fons per tirar endavant el projecte d’horts socials a Tordera, entenent que la prāctica de l’horticultura comunitāria és una activitat saludable que afavoreix el benestar físic i mental així com la cohesiķ social i la millora de la qualitat de vida dels ciutadans.

La Fira, que s'obrirā a les 10 h i es podrā visitar fins les 20 h, comptarā amb diferents expositors relacionats amb les alternatives que es presenten (alimentaciķ, educaciķ, energies, habitatges, animals de companyia...) i amb un programa d'activitats relacionades amb les terāpies alternatives, educaciķ lliure, energies renovables, bioconsturcciķ, etc.

Més informaciķ sobre la Fira Solidāria Alternativa

Informaciķ publicada el 8 d'octubre de 2013