www.tordera.cat
Notes de Premsa

Un any més, l’Ajuntament de Tordera, des de la Regidoria de Promoció Econòmica, està treballant en l’organització de la Fira Mercat del Ram, que enguany es celebrarà el dies 27, 28  i 29 de març al parc Prudenci Bertrana.

Es tracta d’una fira multisectorial de caràcter tradicional que el temps l’ha consolidada com una Fira de referència a les comarques del Maresme i la Selva. El pas dels anys ha permès que la Fira Mercat del Ram mantingui un tarannà molt propi, on a banda de trobar-hi les novetats de molts sectors de mercat, també s’hi manté l’origen centenari del tradicional mercat dels diumenges de Tordera - reconegut arreu per la seva especificitat i característiques-.

L'objectiu d'aquesta 38ena edició és consolidar la línia endagada les dues edicions anteriors de promoció del sector agroalimentari, ramader i gastronòmic com sectors arrelats a la nostra història econòmica. A més, aquest any es farà especial èmfasi en la participació d' empreses relacionades en temes com la gestió forestal, bioconstrucció, energies renovables, turisme rural, etc, atès que la sostenibilitat ambiental serà una de les línies a treballar de cara als propers anys, una vegada consolidat el producte de proximitat.

Orígens, essència i tradició són els trets que configuren la Fira Mercat del Ram de Tordera, i en base als quals s’articula un conjunt d’activitats, tallers, exhibicions, etc. que atreuen a més de 25.000 visitants. 

Totes les empreses i/o comerços interessats en participar a la Fira del Ram poden consultar la següent documentació:

RESUM DE LA NORMATIVA DE PARTICIPACIÓ.

NORMATIVA COMPLETA DE PARTICIPACIÓ.

Sol·licitud de participació a la Fira (Cal presentar-la correctament emplenada al Servei de Registre de l'Ajuntament de Tordera. Termini de presentació de sol·licituds: Fins al 13 de març). AQUESTA SOL·LICITUD NOMÉS ÉS PER A EMPRESES I COMERÇOS. Les entitats que vulguin participar a la MOSTRA D'ASSOCIACIONISME LOCAL caldrà que presentin un altre model de sol·licitud que es publicarà properament).

Annex 1. Descripció del producte a exposar.

Altres documents que cal presentar, si escau, amb  la sol·licitud:

Annex 2. Previsió d'exposició d'animals.

Annex 3. Declaració d'ús particular de gossos

Informació relacionada:

Edicte de l'Ajuntament de Tordera sobre l'aprovació inicial de les Bases reguladores per a l'atorgament de llicències d'ocupació temporal del domini públic local amb motiu de la celebració de la Fira Mercat del Ram i obertura de la convocatòria corresponent a l'any 2015.


MOSTRA D'ASSOCIACIONISME LOCAL

Per altra banda, la Fira acollirà de nou un espai dedicat específicament a la Mostra d'Associacionisme Local. Una zona comuna on les entitats exposen i projecten al visistant la seva activitat, trajectòria i mostren part del que fan durant l'any a Tordera.

Les entitats que vulguin participar a la Mostra i les qui vulguin organitzar activitats a l'entorn de la Fira poden omplir el següent formulari. Fins al 24 de febrer.


S'OBRE EL CONCURS PER A LA GESTIÓ DEL SERVEI DE BAR DE LA FIRA DEL RAM:

Per altra banda, la Junta de Govern Local ja ha aprovat les bases reguladores per a l'explotació del servei de bar durant la celebració de la Fira Mercat del Ram adreçades únicament a les entitats sense ànim de lucre.

Totes les associacions interessades en gestionar el bar de la Fira poden presentar la seva sol·licitud  fins al 14 de febrer al Servei de Registre de l'Oficina d'Atenció al Ciutadà.

Edicte de l'Ajuntament de Tordera sobre l'aprovació inicial de les bases reguladores per a l'atorgament de llicències d'ocupació temporal del domini púlbic local a favor d'entitats sense ànim de lucre per a l'explotació del servei de bar durant la celebració de la Fira Mercat del Ram i obertura de la convocatòria corresponent a l'any 2015.

Bases de la convocatòria de la gestió del servei de bar a la Firadel Ram

Sol·licitud de gestió del servei de bar de la Fira del Ram (Només per a entitats sense ànim de lucre)EDICIONS ANTERIORS DE LA FIRA MERCAT DEL RAM:

FIRA MERCAT DEL RAM 2014

Informació publicada el 20 de març de 2015