www.tordera.cat
Notes de Premsa

1 1de setembreL'Associació La Nostra Dansa i l'Ajuntament preparen novament la celebració de la Diada Nacional de Catalunya, el proper 11 de Setembre, amb els actes tradicionals a la Plaça Lluís Companys.

Com l'any passat, en aquesta ocasió les sardanes amb la Cobla Principal de Banyoles començaran a les 10.30 h i a les 12 h tindrà lloc l'ofrena floral a Lluís Companys per part de les entitats i institucions locals.
El parlament en motiu de la Diada de l´alcalde, Joan Carles Garcia, el cant dels Segadors i un vermut popular tancaran les activitats de l'11 de Setembre a Tordera.
Per altra banda, el mateix dia, l'ANC del municipi ha organitzat la sortida de diferents autocars des de Tordera per anar a la Via Lliure convocada per l'Assemblea Nacional Catalana a la Meridiana de Barcelona. Els autocars sortiran a les 14 h des del pàrquing del Carrer Roger de Llúria i cal disposar de tiquet atès que l'aforament ja està complet.

7a MARXA DE LES TORXES I CONCERT AMB FREE-KISS I PASTORETS ROCK

Concert i marxa 10 setembreL'Assemblea Nacional Catalana ha organitzat per la vigília de la Diada la 7a Marxa de les torxes i un concert. En motiu del mal temps, el concert es celebrarà ala Pista l'Amistat.
La Marxa està convocada a les 21.30 h des de la Pl. Pau Casals (davant la Biblioteca). En aquest punt es vendran les torxes als participants (a un preu de 1'5 €) i s'enfilarà una marxa pels carrers Canigó, Santa Llúcia, Creus, Ciutadans, Plaça de l'Església i baixaran per carres Ferrers fins a la Pista l'Amistat on a les  23 h començarà el concert amb Free Kiss i Pastorets Rock organitzat per la mateixa entitat. Durant el concert hi haurà servei de bar i botifarrada.

DISCURS DE L'ALCALDE DE TORDERA, JOAN CARLES GARCIA, EN MOTIU DE LA DIADA NACIONAL DE CATALUNYA