www.tordera.cat
Notes de Premsa
SUSPESA la Fira Mercat del Ram per avui DISSABTE. Demà diumenge s'obrirà segons horari previst 

Fira suspsesa dissabteDavant la situació meteorològica de pluja i vent per al dia d'avui i d'acord amb la majoria d'expositors, l'organització informa que ES SUSPÈN la Fira del Ram de Tordera per avui dissabte.
Per demà diumenge es manté el programa previst.
Agraits per la vostra comprensió, preguem disculpeu les molèsties.

PROGRAMACIÓ OFICIAL D'ACTIVITATS FIRA MERCAT DEL RAM

Divendres 23 de març de 17h a 21:00h

Dissabte 24: FIRA TANCADA 

Diumenge 25 de març de 10h a 21:00h

L'Àrea de Promoció Econòmica segueix treballant en l'organització de la Fira Mercat del Ram 2018, que enguany es celebrarà els dies 23, 24 i 25 de març. El recinte firal del Parc Prudenci Bertrana s'obrira a les 17:00h de la tarda del divendres i el president de l'Associació Catalana de Municipis i alcalde de Sallent David Saldoni serà l'encarregat d'inaugurar la 41a edició. 

La Fira es planteja com una fira-mercat multisectorial on el principal objectiu és la mostra i venda de productes dels diferents sectors del teixit productiu. Aquest any, a més, vista l'experiència de les darreres edicions, es vol potenciar la generació de sinèrgies entre els expositors de manera que es fomenti les relacions comercials entre les empreses participants a la fira. L'organització ha constatat que els últims anys molts expositors han aprofitat la Fira  per donar-se a conèixer entre el seu públic potencial i a la vegada per establir nous contactes amb altres professionals presents a la Fira que els han donat noves oportunitats de negoci. 

A banda d'aquest nou enfocament professional, la Fira seguirà donant visibilitat als productes de proximitat, a l'agricultura i la ramaderia, a l'artesania i a l'associacionisme. La fira comptarà amb més de setanta expositors de tots els sectors empresarials vinguts d'arreu de Catalunya. 

Promoció Econòmica ja ha tancat el programa d'activitats que ha estat completat gràcies a la implicació dels expositors i les entitats locals. 

Un any més, la Fira comptarà amb un espai dedicat exclusivament a la coneixença de les entitats i associacions locals. Tordera és un municipi amb un important teixit associatiu, format per més d'un centenar d'entitats de diferents àmbits: social, esportiu, cultural i de lleure. Donada la importància d'aquest teixit en el paper cohesionador i dinamitzador del municipi, cada any la Fira aplega un bon nombre d'entitats que són presents a la mostra a través dels seus estands o de les activitats populars que s'organitzen en el marc de la Fira. Més d'una trentena d'entitats ompliran el parc d'activitats lúdiques. 

Horaris Fira Mercat del Ram:

Divendres 23 de març de 17h a 21:00h

Dissabte 24: FIRA TANCA EN MOTIU DE LA PLUJA I EL VENT

Diumenge 25 de març de 10h a 21:00h

PROGRAMACIÓ OFICIAL D'ACTIVITATS FIRA MERCAT DEL RAM

Informaciˇ publicada el 15 de gener de 2018