www.tordera.cat
Notes de Premsa

Portada programa estiuAny rere any, des del departament de comunicació de l’Ajuntament de Tordera fem un recull de les activitats que es realitzen a Tordera entre els mesos de juny, juliol i agost. Enguany hem titulat la programació d’activitats: A l’estiu, fem Poble!

El missatge està pensat amb la voluntat de reforçar el sentiment de pertinença al municipi. Els mesos d'estiu i les activitats que se'n deriven a Tordera (festa major, activitats de carrer, cultura a la fresca, festes de veïnats...) són moments de retrobament amb amics i familiars, estones de caliu que es transformen en eines de cohesió amb tots els barris i zones del nostre municipi que demostren i reforcen que Tordera és un poble actiu i participatiu.

La programació d'activitats d'estiu és, a més, una bona oportunitat per conèixer més a fons la nostra història, la nostra cultura i l'entorn natural que ens envolta. Les entitats i associacions locals, conjuntament amb l'Ajuntament, treballen intensament especialment aquests mesos per oferir un ventall de possibilitats de lleure per a tots els públics. Garantir la qualitat de vida a Tordera passa també per ser partícips d'aquestes iniciatives i gaudir de tot el que el poble ens posa a l'abast.

Consulta la programació d'activitats als següents documents:

Programació versió imprimible

Díptic Programació Estiu

*Les activitats poden modificar-se (farem difusió dels canvis a les xarxes socials)

Des de l'Ajuntament de Tordera volem agraïr la gran tasca, col·laboració i participació de la comissió de festes, les entitats i associacions de Tordera. Entre tots i totes, #FemPoble!

Etiqueteu les vostres fotografies i vídeos a les xarxes socials amb els hashtags #FemPoble i #TorderaImagina

Informació publicada el 18 de juliol de 2018