www.tordera.cat
Notes de Premsa

L'└rea de Promociˇ Econ˛mica estÓ ultimant tots els detalls de l'organitzaciˇ de la Fira Mercat del Ram 2019, que enguany es celebrarÓ els dies 12, 13 i 14 d’abril. El recinte firal del Parc Prudenci Bertrana s’obrirÓ a les 16:00h de la tarda del divendres i el conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya DamiÓ Calvet serÓ l'encarregat d'inaugurar la 42a ediciˇ. Per aquest any, l’organitzaciˇ vol promoure dos aspectes que han marcat hist˛ricament el sentit i els valors de la fira local: el foment de l'emprenedoria i la cultura popular i tradicional. 

Com a novetats principals, per potenciar la cultura tradicional i popular catalana, la Colla de Diables de Tordera, presentarÓ una nova bŔstia que els acompanyarÓ durant els correfocs. I a mÚs a mÚs, per tal de donar una continu´tat a l’oci dins l’esdeveniment, a la part final del parc, es completarÓ amb l’espai “Happy Food Trucks” que oferirÓ un espai gastron˛mic amb ambientaciˇ musical fins a la 1 de la nit durant els tres dies de fira.

El foment de l'emprenedoria arribarÓ  a travÚs de l'impuls d'aquest sector amb eines que es posaran a l'abast properament i que tindran visibilitat a la Fira, com la guia per a noves activitats econ˛miques a Tordera. TambÚ es treballa per una major presŔncia de comerciants i petits empresaris que han aconseguit crear i consolidar els seus negocis alguns dels quals amb el suport de l'Oficina de Promociˇ Econ˛mica. 

La cultura popular i tradicional tambÚ tindrÓ especial rellevÓncia a la Fira, que a travÚs de les entitats locals i la Mostra d'Associacionisme Local es donarÓ major projecciˇ als projectes i activitats que promouen les entitats locals en aquest sentit. 

PROGRAMACIË OFICIAL D'ACTIVITATS FIRA RAM  


Informaciˇ publicada el 28 de marš de 2019