www.tordera.cat
Notes de Premsa

La regidoria de Promoció Econòmica està treballant en l'organització de la propera Fira del Conte, que enguany tindrà lloc el 19 d'octubre a la Plaça de l'Església.
Per aquesta edició  es preparen novetats importants al programa tant pel que fa a les activitats, amb major participació d'entitats i d'escoles, com amb la presència d'escriptors/es  i d'il·lustradors/es de renom que també formaran part del programa d'activitats culturals que es desvetllaran properament. 

La Fira del Conte està pensada com a una eina de dinamització cultural i comercial pel municipi, adreçada a tots els públics i en especial al familiar. La Fira compta amb activitats relacionades amb la promoció de la lectura a través dels contes infantils i la  narrativa juvenil, així com també amb el reconeixment de la il·lustració com a disciplina artística. Durant el transcurs de la fira, els visitants poden participar de les activitats i tallers programats a l'entorn de la plaça de l'Església, així com visitar i comprar al comerç local i a les diferents parades que instal·len les llibreries, les editorials, els artesans i les entitats a l'entorn de la plaça i del centre històric. 

Totes les entitats, artesans o empreses relacionades amb el context de la Fira del Conte que hi vulguin participar, poden consultar aquí les bases de la convocatòria i  presentar la sol·licitud formalitzada a tal efecte fins al dia 4 d'octubre a l'OAC de l'Ajuntament.

Cartell Fira del Conte 2019

En les següents imatges podreu trobar els horaris de totes les activitats que es faran i qui les organitza:

diptic 1diptic 2

Informació publicada el 8 d'agost de 2019