www.tordera.cat
Notes de Premsa

Cartell carnestoles 2021Davant la suspensiˇ de les rues i cercaviles de Carnestoltes en motiu de les restriccions per la COVID19, la regidoria de Festes treballa en l'organitzaciˇ d'un concurs de disfresses virtual amb l'objectiu de celebrar aquesta festivitat adequant-la a les mesures sanitÓries i a la vegada afavorir el consum entre el teixit comercial de Tordera.

D'aquesta manera, l'Órea de Festes treballa en un concurs de disfresses a travÚs de les xarxes socials que es celebrarÓ durant la setmana del 8 al 14 de febrer. PodrÓ participar-hi tothom qui disposi d'un compte a les xarxes Instagram, facebook i/o twitter i sigui seguidor dels perfils oficials de l'Ajuntament (@aj_tordera, @Aj_Tordera i facebook.com/AjuntamentdeTordera).  CaldrÓ que cada participant, de manera individual, en parella, famÝlia, grup o comerš publiqui una fotografia amb la seva disfressa amb l'etiqueta #carnestoltestordera21 i envi´ aquesta mateixa fotografia mitjanšant missatge privat als comptes oficials de l'Ajuntament.

Totes les fotografies participants entraran en un sorteig de 50 xecs de compra  de 30 € per consumir i bescanviar a les botigues de Tordera associades a la campanya de Carnestoltes. Les fotografies que participin al sorteig podran ser compartides per les xarxes oficials de l'Ajuntament.

El sorteig es farÓ mitjanšant plataforma electr˛nica per sortejos aleatoris i es comunicarÓ individualment els guanyadors dels 50 vals de compra. 

Les bases per participar al concurs es podran consultar en aquest enllaš. 

Botigues i restaurants participants a la campanya de Carnestoltes: 

VEGANVET VeterinÓria

BIODEICA

JESSICA PAEZ ESTILISTES

Rest. LES FERRERES

OZEN DESCANS

Centre d'estŔtica VENUS

+ KPA

FLOR DE ALGODON

EstŔtica MAGDA

Pastisseria EL CISNE

ECONADONS

ELISABET EST╚TICA

CORTIBEL

VIATGES  BELLAVISTA

DOLORS ROBA INTERIOR

JOIERIA NOVA TORDERA

MONTSALUT VET

Llibreria NURIA

Peixateria CANALS -CARBË

LA CASA DE HERMES

Pastisseria SANT JORDI

BERNI&MAGAĐA

LA CANTINA D'└GORA PARK

CAN PUJOL

CAN VERDUM

Rest. CAN CASELLAS

CALăATS OLLER

JOAN M FLORISTA

Menjar per emportar SANT PERE

CALAIX DE VIATGES

CARNSANA

CAN FREIXAS

CAN BORRELL

TOCS DE CUINA

XAMPENY ESTILISTES

COLORS Perruqueria

Informaciˇ publicada el 25 de gener de 2021