www.tordera.cat
Notes de Premsa

El pàrquing Centre Vila disposarà properament d'una zona verda per a una vintena de vehicles. Aquesta nova zona passarà a tenir límit horari d'estacionament a 90 minuts, com la resta de zones blaves, per afavorir així la rotació de vehicles a l'aparcament.
La diferència d'aquesta zona amb les zones blaves és que els veïns del sector centre podran estacionar-hi fins a un màxim de 72 hores, sol·licitant el distintiu corresponent mitjançant instància telemàtica a l'Ajuntament. S'ha d'estar empadronat a les zones dels carrers establerts i l'impost de circulació ha d'efectuar-se a Tordera. Una vegada el sol·licitant rebi l'autorització podrà recollir el rellotge horari i el distintiu a les dependències de la Policia Local. 

Les zones d´aparcament de Tordera es distingeixen en 4 colors: blanc per a l´aparcament lliure, zones blaves amb límit horari de 90 minuts entre les 9 del matí i les 8 del vespre, zones vermelles, només al Camí Ral, que limiten el temps d'estacionament a 30 minuts en horari comercial i ara la zona verda, que limita el temps a 90 minuts i a 72 hores per als residents de la zona.
Tots els estacionaments a Tordera són gratuïts, exceptuant els diumenges de mercat, que els vehicles no censats a Tordera, paguen 2€ als pàrquings del carrer Roger de Llúria, de la carretera de Fogars i del camp de futbol.

Informació publicada el 29 de gener de 2021