www.tordera.cat
Notes de Premsa

La situaciˇ actual de la pandŔmia, la vigŔncia de l'Estat d'Alarma i les restriccions decretades pel Govern que prohibeixen les fires de mostres, obliguen l'Ajuntament de Tordera a suspendre la celebraciˇ de la Fira Mercat del Ram a l'entorn parc Prudenci Bertrana.
Davant d'aquesta suspensiˇ i tal com ha succe´t amb altres festes i esdeveniments com el  festival de Festa Major,  Sant Ponš virtual o el campament reial, les Órees de l'Ajuntament treballen per oferir un programa d'activitats i campanyes de promociˇa l'entorn dels dies 27 i 28 de marš, dates en que s'hauria d'haver celebrat la fira d'enguany.

En aquesta ocasiˇ, a travÚs de la campanya de Fira del Ram, l'Ajuntament treballa en dues lÝnies d'actuaciˇ que des de fa anys prenen rellevÓncia a la fira: d'una banda en la promociˇ de productes, especialment aquells relacionats amb la proximitat, la sostenibilitat i els serveis, i de l'altra, en la promociˇ de la salut, el benestar i l'entorn, a travÚs de l'assoliment progressiu dels Objectius de Desenvolupament Sotenible (ODS) emmarcats a l'agenda 2030. 

L'└rea de Promociˇ Econ˛mica contactarÓ aquests dies amb comerciants i empresaris per demanar la seva participaciˇ a la campanya de la Fira mitjanšant promocions i descomptes dels seus productes durant la setmana del 22 al 28 de marš. La voluntat de l'└rea Ús editar una publicaciˇ amb tots els descomptes i promocions dels establiments i empreses interessats per fer-la extensiva a tota la ciutadania mitjanšant bustiada porta a porta i publicaciˇ a xarxes socials. La campanya de difusiˇ de les promocions  anirÓ lligada a un nou sorteig de xecs regals, que implicarÓ una injecciˇ directa de 10.000 € al teixit econ˛mic local. 

En paralĚlel a la campanya de descomptes i promocions de Fira del Ram, Promociˇ Econ˛mica, conjuntament amb Cultura i Medi Ambient, estan treballant en un programa d'activitats i conferŔncies a l'entorn de la hist˛ria de les fires, la sostenibilitat, el canvi climÓtic i la seva relaciˇ amb els productes de proximitat que tindrÓ lloc durant el cap de setmana de "Fira" al Teatre ClavÚ. 

Els comerciants i empresaris que es vulguin adherir a la campanya de descomptes i promocions que es promourÓ durant la setmana del 22 al 28 de marš, poden inscriure's a travÚs d'aquest formulari.

Informaciˇ publicada el 2 de febrer de 2021