www.tordera.cat
Notes de Premsa

La regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Tordera organitza, durant els mes d'abril un nou cicle d'activitats adreçades a tots els públics que té per objectiu promoure l'adquisició d'hàbits saludables, conèixer recomanacions preventives de salut a través de diferents activitats lúdiques i físiques i tractar la salut com a concepte transversal de benestar físic, mental, emocional i social.

Per fer-ho possible institucions, empreses, col·lectius i associacions han sumat esforços planificant diverses iniciatives que tindran lloc des del 7 fins al 30 d'abril entre les quals hi destaquen xerrades, tallers, caminades, activitats en família i la marató de donació de sang.

La salut i el benestar és un dels 17 objectius de desenvolupament sostenible (ODS) inclosos a l'agenda 2030 aprovada per l'Assemblea de les Nacions Unides i està adreçat específicament a garantir una vida sana i a promoure el benestar per a tothom a totes les edats. Les temàtiques dels ODS aborden des de la probresa, la fam, la pau, la salut, l'educació, les desigualtats, la inclusió, la prosperitat econòmica, la protecció del planeta, la lluita contra el canvi climàtic, les ciutats i els territoris, l'energia, el consum i la producció sostenible i la governança. Malgrat que els ODS no són, jurídicament, d’obligatori compliment, s’espera que els governs els adoptin com a propis i estableixin marcs nacionals per al seu assoliment. Per aquest motiu, des dels ajuntaments i en particular des de l'Ajuntament de Tordera, ens sumem a la difusió dels objectius amb activitats i iniciatives que afavoreixin el seu assoliment al municipi.

Consulta la programació d'activitats:

Mes de la salut 1  Mes de la salut 2

3 salut i benestar

Informació publicada el 31 de març de 2021