www.tordera.cat
Notes de Premsa

lli bresA partir del proper dilluns, 12 d'abril i fins al proper dia 12 de maig romandrā oberta la convocatōria per demanar ajuts  per poder obtenir els llibres escolars, llicčncies digitals i material escolar pel curs 2021-2022 pels alumnes de P3, P4 i P5, educaciķ primāria i eduaciķ secundāria obligatōria empadronats a Tordera.  

Pels alumnes de P3 i 1r d’ESO es farā del 7 al 14 de juny, coincidint amb el període de la matrícula. 

La presentaciķ de sol•licituds es realitzarā de forma prioritāria i preferent de manera telemātica (mitjanįant el trāmit d’instāncia genčrica, al qual s’adjuntarā el model normalitzat de sol•licitud i tota la documentaciķ corresponent) a través de la seu electrōnica de l’Ajuntament. S’elimina, així,  la necessitat de presentar la sol•licitud i la documentaciķ en paper al registre d’entrada presencial de l’Ajuntament.

Excepcionalment, i prčvia justificaciķ fonamentada, es podran presentar sol•licituds de forma presencial a l’Oficina d’Atenciķ al Ciutadā de l’Ajuntament, amb cita prčvia, només en el supōsit de persones que no tinguin mitjans per a presentar-les de forma telemātica, en la mesura en quč degut a la situaciķ de crisi sanitāria ocasionada per la COVID-19 l’Ajuntament no pot garantir que es puguin presentar de forma presencial un volum considerable de sol•licituds. Aquelles famílies que no disposin dels mitjans per dur a terme el procediment telemātic han de trucar al 93 764 37 17 per que es valori l’excepcionalitat i se li doni cita prčvia per realitzar el trāmit presencial.

Solˇlicitud per demanar l'ajut per llibres escolar, llicčncies digitals i material escolar (per al curs 2021-22)

Solˇlicitud per demanat l'ajut per llibres escolar, llicčncies digitals i material escolar per a nous matriculars (P3 i 1r ESO per al curs 2021-22)

Com es presenta una instāncia telemātica? 

Cartell convocatōria

Cartell convocatōria oberta beques llibres escolars 2021-22

Fitxer: CARTELL_DIFUSIO_POBLACIO_BEQUES_LLIBRES_2021_2022.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pāgines: 1
Mida: 725,11 kB

Informaciķ publicada el 9 d'abril de 2021