www.tordera.cat
Notes de Premsa

La Biblioteca de Tordera, d'acord amb la Regidoria de Cultura,  ja te apunt una nova edició del Festival Multipolar, un seguit d'activitats culturals a la fresca per a adults i que tindran lloc tots els dimecres de juliol.

Dimecres, 7 de juliol, a les 21 h, al Parc de la Mullera, tindrà lloc el recital "D’aquells boleros, aquests contes", a càrrec de Mònica Torra i Ildefons Alonso al piano.  Aquest serà un espectacle on els boleros més famosos i corprenedors s’uneixen i fusionen dins unes històries tan dolces com turmentades i tan eufòriques com entranyables.

Diemcres, 14 de juliol a les 21 h i també al parc de la Mullera s'explicaran "Històries perverses”, en el centenari Patricia Highsmith, a càrrec d'Inés MacPherson, narradora. Aquesta sessió, que s'inclou a la programació "Commemhora 2021, escriptores centenàries", ofereix un petit ventall d’històries que ens parlen de la perversitat de l’home, però també de la crueltat de la societat, del món, de la impossibilitat d’escapar.

Dimecres, 21, a les 21 h a la Biblioteca tindra lloc l'espectacle "Connexions poètiques", a càrrec de Lluís Fortuny, de la Companyia Elèctrica Dharma. "Connexions Poètiques" és un recital de petit format, on imatges i poemes es fusionen amb instruments en directe i una taula de Dj. Un espai de diàleg, de reflexió, de creativitat, d’alegria.

Finalment, dimecres 28, a les 21 h al Parc de la Mullera es farà el recital de música i contes per a adults “Encanta cuentos”, a càrrec de Ruben Martínez, amb acompanyament de piano. Contes que són cançons, músiques que s’expliquen com contes... La música esdevé el pont per on transcorren les històries.

Per assistir a  les activitats del Festival Multipolar, que són gratuïtes, cal inscriure's prèviament a través dels forumularis que trobareu en aquest enllaç. L'ús de la mascareta serà obligatori i l'aforament també serà limitat. 

Festival Multipolar 2021 - Biblioteca de Tordera

16 PAU JUSTÍCIA I INSTITUCIONS SÒLIDES  2030

Informaciˇ publicada el 28 de juny de 2021