www.tordera.cat
Notes de Premsa

L'Ajuntament de Tordera, d'acord amb comerciants, restauradors i empreses de serveis, inicia la segona campanya de sorteig de targetes regal per incentivar el consum local.
Tal com es fa fer durant el mes de juliol, en aquesta ocasiˇ se sortejaran 250 targetes moneder amb una recÓrrega de 100 € cadascuna.

Per participar en el sorteig caldrÓ que es facin les compres al centenar de comeršos, serveis i restauradors participants en la campanya. Cadascun dels establiments estaran identificats amb el cartell de la campanya de targetes i cada client, amb cada compra que realitzi, tindrÓ dret a inscriure's al sorteig de targetes regal mitjanšant el codi QR que l'establiment posarÓ a la seva disposiciˇ.

El perÝode de participaciˇ en la campanya serÓ de l'1 al 12 de setembre i el sorteig de les 250 targetes es farÓ el dia 15 de setembre.

Les persones afortunades podran gastar-se l'import de la targeta en tants llocs com vulguin fins a arribar als 100 €, sense limitaciˇ d'establiments.

Aquest sistema de promociˇ del consum va nÚixer fa uns mesos arran de la voluntat municipal d'ajudar en la recuperaciˇ econ˛mica del petit i mitjÓ comerš local, tocat desprÚs de mesos de confinament. Al final d'aquest 2021 La campanya "Comprar a Tordera tÚ premi" haurÓ injectat directament al teixit comercial 80.000 € directes. Aquesta injecciˇ, a mÚs, compta amb un doble valor: afavorir el comerciant en la venda dels seus productes i afavorir tambÚ a la persona afortunada amb 100 € per gastar allÓ on necessiti o consideri. L'└rea de Promociˇ Econ˛mica preveu realitzar una campanya mÚs, abans de finalitzar l'any.

Targetes moneder Setembre 2021

Informaciˇ publicada el 31 d'agost de 2021