www.tordera.cat
Notes de Premsa

Tordera donarà un any més suport a la Marató de TV3, el proper diumenge 19 de desembre, organitzant el Mercat Solidari. Aquest mercat coincideix amb el mercat dominical i en ell les diferents associacions locals recullen fons per a la Marató. Durant tot el matí les parades de les entitats organitzen activitats de reclam, com ara sortejos, tallers i tant en dies anteriors com posteriors a la data també s'impulsen altres iniciatives populars per tal de fer crèixer el marcador solidari del municipi. L'Ajuntament, per la seva banda, també prepara altres iniciatives solidàries a favor de la Marató aprofitant les activitats populars de Nadal i que es donaran a conèixer properament. 

Totes les entitats que vulguin participar en el Mercat Solidari, poden inscriure's a través del següent FORMULARI.

DIUMENGE 19 DE DESEMBRE MARATÓ TV3 SALUT MENTAL 

El programa solidari de TV3 i Catalunya Ràdio es farà el diumenge 19 de desembre i estarà dedicat a un grup de problemes de salut molt comuns que afecten una de cada quatre persones en algun moment de la vida, amb un elevat impacte social, sanitari i de la qualitat de vida de les persones afectades i del seu entorn.

Depressió, ansietat, trastorn bipolar, esquizofrènia i altres psicosis, trastorns obsessius compulsius, trastorns del neurodesenvolupament (com el TDAH, el trastorn de l'espectre autista o els de l'aprenentatge), trastorns de la personalitat, de la conducta alimentària o addiccions. Aquests són, només, alguns dels problemes de salut mental que centraran la 30a edició de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio del 19 de desembre.

Aquesta serà la tercera vegada que La Marató es dedicarà a la salut mental. Cal recordar que, a causa de la situació d'excepcionalitat que va provocar la irrupció de la pandèmia del coronavirus SARS-CoV-2 l'any 2020, el Patronat de la Fundació va decidir dedicar La Marató d'aquell any a la Covid-19 i posposar l'edició de la salut mental a l'any 2021. 

16 PAU JUSTÍCIA I INSTITUCIONS SÒLIDES  2030

Informació publicada el 9 de novembre de 2021