www.tordera.cat
Notes de Premsa

Jornada orientació educativa

Els departaments d'Educació, Joventut i els centres educatius del municipi (secundària) organitzen, dilluns, dia 7 de març, la primera Jornada d'Orientació Educativa adreçada als alumnes de 3r i 4t d'ESO de Tordera.
La jornada, que tindrà lloc de 8,45 a 13 h al Teatre Clavé, té per objectiu acompanyar i orientar els adolescents que es troben en el moment de transició educativa, de tria del seu itinerari educatiu i professional.

El programa de la jornada estableix les següents activitats:

8.45 h: Benvinguda i presentació

9 h: Xerrada "Quins itineraris educatius hi ha després de l'ESO?" adreçada a alumnes de 3r d'ESO a càrrec d'Itínere Serveis Educatius S.L.

10.30 h: Xerrada "Per què m'haig de continuar formant?" adreçada a alumnes de 4t d'ESO a càrrec de Cristina Caldas de D'EP Institut.

11.45 h: Itinerari 1: PFI, Garantia juvenil i accés a cicles formatius de grau mitjà a càrrec de l'oficina del ROJ del Consell Comarcal del Maresme i l'Institut Lluís Companys.

11.45 h: Itinerari 2: BAT i Cicles formatius de grau mitjà a càrrec de la Cooperativa Eduxarxa i l'Institut Lluís Companys.

13 h: Cloenda de la jornada

La Jornada d'Orientació educativa es completarà amb una sessió adreçada a mares i pares d'alumnes d'ESO i Batxillerat. La xerrada, amb el títol "Com ajudo al meu fill o filla a decidir?" serà a càrrec d'Itínere Serveis Educatius i tindrà lloc el dia 14 de març, a les 18 h a la Biblioteca.

La Jornada d'Orientació Educativa és una de les propostes resultants del treball realitzat per les comissions i agents socials del programa Tordera Educa. L'Àrea d'Ensenyament ha liderat els darrers mesos les trobades de les diferents comissions de treball del programa educatiu transversal. El resultat de les trobades es podrà consultar pròximament a través d'aquest web, així com es podrà descarregar tot el catàleg de serveis educatius del municipi.

Informació publicada el 2 de març de 2022