www.tordera.cat
Notes de Premsa

Tordera acollirà el pròxim 23 de juny, revetlla de Sant Joan, el primer festival musical de l'estiu "Tordera Somriu Fest".

Es tracta del primer macro-concert que acull el municipi al parc Prudenci Bertrana, organitzat per l'Ajuntament i que es presenta com a tret de sortida de les activitats d'estiu a Catalunya.

El cartell del primer Tordera Somriu Fest el formaran els grups Els Catarres, Buhos, Doctor Prats  i també amb DJ Sendo, que amenitzarà l'abans i el després de l'actuació grups musicals.

Tordera Somriu Fest vol convertir-se en una festa musical de referència al programa de festivals d'estiu catalans, doncs el municipi està situat en un punt estratègic del territori i disposa d'un marc idoni per realitzar aquest tipus d'activitats com és el parc Prudenci Bertrana.
El recinte del Tordera Somriu Fest comptarà també amb una zona de barraques, que podran gestionar les entitats locals, punt lila, zona per a persones amb mobilitat reduïda i un espai de foodtrucks.

Les entrades per al Tordera Somriu Fest es posen a la venda partir d'aquest dijous 28 d'abril i es podran comprar en línia a través de WWW.SOMRIUTORDERA.CAT

També podeu seguir les novetats del festival a través del perfil oficial del festival a Instagram @somriutordera.

Les 1.500 primeres entrades tindran un preu de 12 € (fins a exhaurir-se o màxim fins l'11 de maig). A partir del 12 de maig, o abans si s'han exhaurit les primeres 1.500 entrades, aquestes tindran un cost de 18 € per adults i de 12€ per a públic infantil (de dos a onze anys, els infants de 0 a 1 any tenen l'entrada gratuïta). El mateix dia del concert, les entrades únicament es vendran a taquilla i tindran un cost de 25€ per adult i 15€ pel públic infantil * 

S'haurà d'acreditar documentalment l'edat de les persones menors de 12 anys en el moment d'entrar al recinte. 

Els infants i joves menors de 16 anys han d’anar acompanyats/des d’una persona adulta. En tots els casos es podrà demanar que s'acrediti documentalment l'edat. 

*Només es retornarà l'import de les entrades si l'organització es veu obligada a suspendre l'esdeveniment

El recinte del festival s'obrirà a les 19 h amb l'actuació de DJ Sendo. Els concerts començaran a les 22 h.

fESTIVAL 2022

Informaciˇ publicada el 22 d'abril de 2022