www.tordera.cat
Notes de Premsa

Després de dos anys sense disputar-se per l’afectació de la pandèmia, el Camp Municipal d'Esports de Tordera acollirà aquest cap de setmana la XXIII edició del Memorial Josep Barceló. El Club Futbol Tordera és l'encarregat d'organitzar aquesta cita futbolística base que és reconeguda a nivell local, comarcal i nacional. Amb un format totalment consolidat que aplega milers de visitants en el nostre municipi durant aquells dos dies. 

Pel cartell d’aquesta edició ja estan confirmats equips de primera categoria com el Barça, Espanyol, Villareal, València, Llevant, Osasunam, Girona, Sabadell, Intercups de Mèxic, Júpiter, Martinenc, Mataró, Igualada, Lloret, Caldes, Barcino, Vilablareix, Tona, Atlètic Bisbalenc, Llavaneres, Vila Olímpica, Cerdanyola, Celrà, Fornells, Quart, Sants, Santvicenti, Cerdanyola, PB Barcino i el CFTordera. 

Els equips d'aquests clubs es dividiran en tres categories: equips Aleví A, equips Aleví B i els benjamí A 

El torneig es jugarà en diverses rondes: fase de grups, semifinals (6) i finals (3, una per categoria).

Els partits començaran el dissabte a les nou del matí i acabaran el diumenge a les sis de la tarda. Es jugaran 4 partits de manera simultània. Per poder jugar tots aquests partits, el club disposarà dels quatre camps de futbol 7 de les instal·lacions esportives municipals.

Com cada any, també es farà l’acte de cloenda i record a Josep Barceló. Al llarg dels dos dies de torneig, s’organitzen diverses activitats paral·leles com el servei gratuït per a participants i acompanyants de la piscina municipal de Tordera.

L’organització comptarà amb més de 100 voluntaris, també instal·larà servei de bar totes les hores de competició i de menjador al migdia de dissabte i diumenge.

Tota la informació es podrà seguir on-line a la nova web del Memorial Barceló

Com cada any les finals del torneig es podran seguir en directe per canal streaming de youtube i també a través de Ràdio Tordera.

Informació publicada el 7 de juny de 2022