www.tordera.cat
Notes de Premsa

Coincidint amb el tram final del curs escolar, la Regidoria d'Ensenyament i el Servei de Psicologia Municipal han fet un bon balanç del funcionament un any més del projecte RIU.

Aquesta inciativa, que es va inciar al 2004, s'ha consolidat amb els anys com a una bon mètode per atendre la diversitat dels alumnes. El projecte RIU complementa la formació dels centre educatis de Secundària on els alumnes cursen l'ESO aamb una acció educativa singular que es concreta en estades formatives a les empreses col·laboradors de Tordera, que els possibiliten una aproximació al món laboral de forma activa i positiva.

Tant el personal tècnic com el mateix regidor d'Ensenyament, Pau Megias, implicats en el projecte RIU, tornen agrair especialment la participació i col·laboració de les empreses que aquest any han apostat per tenir alumnes amb una estada a l'empresa amb normalitat. Les empreses que aquest any han format alumnes en el marc del projecte RIU són 

- Taller Marc Perramon
- Constructor Jordi Perramon
- Perruqueria Nina 
- Taller Cest
- Llar d'infants El Niu
- Serralleria Noguerol
- Brigada municipal
- Llar d'infants Petits Vedruna
- Bar Montse
- Vivers Jalpí
- Perruqueria amoonica't
- CEM Tordera
- Ràdio Tordera
- Restaurant Beltran 9
- Llar d'Infants Brianxa
- Rostisseria Montse
- Cooperativa Agrària


Les àrees implicades en aquest projecte seguiran treballant en la linia de mantenir aquest projecte actiu i ampliar l'oferta de centres i d'empreses col·laboradores de cara a propers cursos. 

Informació publicada el 16 de juny de 2022