www.tordera.cat
Notes de Premsa

Des de l'Associació de Veïns de Sant Pere organitzen per aquests propers dies la festa major del veïnat en múltiples activitats fins el diumenge 3 de juliol. 

Per aquest dimecres 29 de juny s'inicia la programació amb un concurs de dibuix infantil de 17:00h fins les 19:00h de la tarda al Local Social de Sant Pere. L’organització recorda que els participants han de portar els colors de casa.

L'endemà 30 de juny, divendres, sardinada popular oberta a tothom. Enguany sí que es podrà posar taules i cadires per poder-les menjar en grups. L’organització demana portar el plat i coberts de casa. A més de les sardines, s’oferirà beguda i pa.

Les festes seguiran l’1 de juliol. A les 20:00h del vespre, a la Pista Coberta, recital d’havaneres a càrrec del grup La Bella Lola amb rom cremat a la mitja part. A les 22:00h del vespre, correfoc pels carrers del barri a càrrec de la Colla de Diables de Tordera.

El 2 de juliol a les 12:00h del migdia, festa de l’espuma al Carrer Circumval·lació, on hi ha el magatzem de l’associació. A les 21:30h, torna el sopar popular de celebració. Es durà a terme a la pista coberta de Sant Pere. El tiquets es poden adquirir al local social de 17:00h a 19:00h cada dia fins el 29 de juny. En dona detalls el president de l’associació, Bartolomé Guirao.

Els tiquets tenen un preu de 14€ socis, 17€ no socis i 10€ infants fins a 10 anys. A les 23:00h del mateix 2 de juliol, ball de nit amb el Trio Metropolis, que fan música dels anys 60 i 70.

Diumenge 3 de juliol seguirà la festa. A la 13:00h, missa a la Capella de Sant Pere i vermut a l’exterior. A les 19:00h de la tarda, hi haurà un concert a càrrec d’un grup de Tribut a Abba. A la mitja part es donarà els premis del dibuix infantil. Així conclourà la festa major d’aquest any on també hi ha disponible una exposició de fotografies al local social a càrrec d’Òmnium Cultural de l’Alt Maresme.

Informaciˇ publicada el 29 de juny de 2022