www.tordera.cat
Agenda
Dijous
7
juliol
2022
17.30 h
Lloc: Biblioteca
Durada: 1 h
Ho organitza: Biblioteca de Tordera
Preu: Gratu´t (Cal inscripciˇ)
Tipus d'acte: Literatura, Infantils

Banner Discovery Time

DT 7 juliol

DISCOVERY TIME - Tallers de descoberta en família

Dijous 7 de juliol,  17.30 h - Hora del conte: "Els còmics d'Snoopy en conte" a càrrec de Xavi Domènech.

Per a famílies amb infants a partir de 5 anys / Lloc: Biblioteca de Tordera

Els còmics del Snoopy, el Charlie Brown i els seus amics tenen, també, una lectura per als més menuts. Aquest "conte-còmics" serà una lectura per a nens i nens d’algunes de les tires de la sèrie, còmics que el infants poden entendre i amb els que es poden emocionar. El Xavi, especialitzat en conte-còmics, presentarà al seu autor, el Charles M. Schulz, i farà la lectures d’algunes de les seves més divertides aventures. A càrrec de Xavi Domènech.

Aquesta activitat s'emmarca en els actes del #Commemhora2022. #CharlesMSchulzXBM

L’any 2022 es commemoren els centenaris del naixement de dues grans figures del còmic: els nord-americans Charles M. Schulz i Stan Lee.
Charles M. Schulz va ser el creador d’una nova manera d’entendre les tires de premsa amb la seva sèrie Peanuts, més coneguda a casa nostra com Snoopy i Charlie Brown. Amb Peanuts, va crear un univers molt particular de personatges menuts, tots nens i nenes (els adults mai apareixen), que en realitat reflexionen i interactuen com a adults, reflectint, a la seva manera, el món en el que viuen i el que podríem anomenar el teatre de la vida.

L’AFORAMENT ÉS LIMITAT - Per a totes les activitats cal inscripció prèvia.

INSCRIPCIONS AQUÍ: https://tordera.cat/formulari.php?id=9475