www.tordera.cat
Notes de Premsa

Des de les regidories de festes i joventut conjuntament amb les entitats, comissió de festes i els diferents departaments municipals ja treballen per deixar-ho tot a punt per gaudir d’una nova i carregada programació de la festa major de Tordera 2022. La majoria de les propostes, adreçades a tots els públics, es concentraran del divendres 19 fins al divendres 26 d’agost. Malgrat que una de les principals novetats, coincidint amb la revetlla de Santa Maria, a la plaça de l’església, s’organitza un primer sopar de colles. L’objectiu principal d’aquesta trobada és “fer poble” reunir-nos tots junts en un marc previ de les festes on cada grup haurà de portar el seu sopar i l’ajuntament posarà a la seva disposició les taules i cadires. A més, durant la vetllada hi haurà actuació musical amb el grup “Double Chick Dúo”, a les 22h correfoc infantil a càrrec de la Colla Infantil de Diables de Tordera, a les 23h es farà l’elecció dels representants del pubillatge 2022 i seguidament la festa clourà amb un concert a càrrec de BlacKiss. 

Enguany, les barraques, els concerts i balls de les orquestres de la Festa Major se celebraran novament al parc Prudenci Bertrana, un espai que permet respectar totes les condicions recomanades per viure aquests tipus d'esdeveniments multitudinaris que, com sempre, seran totalment gratuïts. Enguany no caldrà entrada anticipada. 

Pel que fa a les havaneres, comptarem amb el grup "Els Cremats" el divendres 19 a les 22:30h a la plaça de l'ajuntament. A la mitja part, hi haurà el tradicional rom cremat. 

L'orquesta Montecarlo (Dimarts 23 a les 23:30h Pl Ajuntament després pregó), l'Orquesta Rosaleda (Dimecres 24 a les 17:30h Concert P.Prudenci Bertrana) i l'Orquestra Selvatana (Dimecres 25 a les 17:30h Concert P.Prudenci Bertrana) son les orquestres de la festa major d'enguany. 

El balcó de l'ajuntament tornarà a acollir el pregó de la festa, el dia 23 a les 23h i per divendres 26 a les 21h, SOPAR POPULAR a la pista de l’Amistat. Preu 15€. Els tiquets es podran adquirir del 8 al 22 d’agost a l’oficina de Serveis Personals de l’Ajuntament.

La majoria dels actes es podran seguir en directe per Ràdio Tordera i el seu canal de Youtube. 

Es recomana consultar les xarxes socials oficials de l’ajuntament per informar-vos de qualsevol possible canvi o modificació que pugui quedar constància dins de la programació oficial. 

Des del banc de sang i teixits es realitzarà una campanya de donació especial de festa major. 

Dilluns 22 d'agost de 10h a 14 i de 17h a 21h a l'Esplai de la Gent Gran

Dimarts 23 d'agost de 10h a 14h i de 17h a 21h a la Biblioteca de Tordera. 

PROGRAMACIÓ OFICIAL DELS ACTES DE FESTA MAJOR

Quatre dies de barraques de Sant Bartomeu 2022 al Parc Prudenci Bertrana    

El Parc Prudenci Bertrana tornarà a ser l'epicentre de la festa de barraques de la festa major de Sant Bartomeu 2022. 

Les barraques del 2022 es duran a terme a partir del dissabte 20 d'agost en el Parc Prudenci Bertrana. Serà el dissabte del Cercatasques, com a novetat també d'enguany l'activitat s'iniciarà a les 19h de la tarda des del Parc de la Sardana amb un recorregut per diferents carrers del municipi que finalitzarà darrere a la plaça de l'església. A les 23h en el recinte de barraques concert de 31FAM, la banda del Coche Rojo i DJ Nàtura. 

Els tiquets del Cercatasques tenen un preu de 12€ i es vendran del 8 al 18 d'agost al Casal de Joves de (De dilluns a divendres de 16h a 20h)

El diumenge 21 d'agost els concerts s'iniciaran a les 23h amb l'actuació de Koers, Wasa Corporation i Johnny Folker.

El dilluns 22 d'agost es comptarà amb l'actuació de Momo, Tribut a Queen i los 80 principales. *L'horari del recinte finalitzarà a les 3h. 

Per dimarts 23 d'agost els concerts de barraques començaran a les 23:30h després del pregó amb la música de La tropical, La Señora Tomasa i DJ Sendo. 

Durant tots aquests dies diverses entitats locals gestionaran les seves barres de bar en el parc. 

L'horari del recinte de barraques serà de 22h a 5:30h, exceptuant el dilluns 22 que es tancarà a les 3h. 

Es recomana que els menors de 16 anys vagin a barraques acompanyats d'una persona adulta amb l'autorització corrresponent que hauran de lliurar al control d'accés. 

Pots descarregar l'autorització d'accés per a menors de 16 anys des d'aquest enllaç (es recomana una autorització per cada dia que s'assisteixi a Barraques)

 

 

 

Informació publicada el 3 d'agost de 2022