www.tordera.cat
Notes de Premsa

La Regidoria de Festes, de la mà de la Comissió de Festes, treballa des de fa setmanes en l'arribada de la comitiva dels Reis Mags de l'Orient a Tordera, la nit del 5 de gener. Enguany, la Regidoria de Festes aposta per recuperar el format de la nit més màgica de l'any i per aquest motiu es necessiten voluntaris per fer-ho possible.

La crida a la participació s'adreça a totes les persones majors de 13 anys, entitats i a les colles que tinguin ganes de fer ben vistosa i participativa l'arribada dels Reis Mags. 

Si esteu interessats a donar un cop de mà de manera voluntària us podeu inscriure a través d'aquest formulari, fins al 22 de desembre.

Els nois i noies menors d'edat hauran de presentar a l'autorització paterna/tutorial a Serveis Personals per participar-hi. L'autorització la podeu descarregar d'es d'aquest espai i presentar-la el dia de la reunió informativa que tindrà lloc properament. També es pot adjuntar en el formulari d'inscripció. 

Per a més informació, us podeu posar en contacte amb l'Àrea de Serveis Personals (Tel. 937643717 / o whatsApp 669366000)

Formulari d'inscripció

Autorització per a menors d'edat

17 aliança pels objectius 2030

Informació publicada el 15 de novembre de 2022