El cap de setmana 1 i 2 d'abril arriba la 46a edició de la Fira Mercat del Ram de Tordera

Última revisió 28-03-2023 13:35
09/03/2023

Des de la regidoria de Promoció Econòmica segueixen ultimant tot els preparatius per tancar l’organització de la 46a edició de la Fira Mercat del Ram i la mostra d'associacionisme local.

Consulta la programació oficial de l'esdeveniment

Com a novetat principal, així com l'any passat la Colla de Geganters va celebrar en el marc del parc Prudenci Bertrana la Fira del Mon Geganter, enguany serà l'entitat la Peixera la qui celebrarà els seus 25 anys amb un espai dedicat a tota la trajectòria de l’entitat i al festival que organitzen cada mes de juliol, entre d’altres propostes. Durant el cap de setmana presentaran una programació cultural i musical, a més de la programació pròpia que s'organitzarà des la Mostra d'associacionisme local i des dels expositors de la Fira. I per primera vegada, el CAP Tordera participarà a l'esdeveniment amb un estand propi on explicaran la seva cartera serveis que ofereixen seguint la línia del benestar general per a la ciutadania. 

A més, aquest any i amb la voluntat de posar en valor la tradició agrícola i ramadera de la fira i del nostre municipi, el recinte firal  acollirà una mostra de tractors antics i maquinària  de la  pagesia de Tordera. 

Per altra banda, en el sector empresa i serveis, els jocs de la factoria Playmobil també prendran protagonisme amb una exposició  sobre aquestes figures tan especials i també l’esdeveniment es comptarà amb una zona lúdica infantil i familiar.

Com en anys anteriors, es segueix donant l’impuls dinàmic, sostenible i divers a l'esdeveniment, creix el nombre d’empreses participants a la fira i es continua apostant per zones d'activitats, escenari, tallers, zona de serveis, comerç, emprenedoria i artesania, zona d'alimentació amb espai Foodtruck i la tradicional zona ramadera,

La Fira Mercat del Ram de Tordera s’inaugurarà el dissabte, 1 d'abril, a les 10h del matí amb l'actuació de l'Orquestra de Cambra de l'Escola Artística del Teatre Clavé.  L'horari d'obertura de la fira serà de 10 h a 21 h, dissabte i diumenge. 

Per altra banda, l'entitat del Fotoclub Tordera organitza el 13è concurs de fotografia digital "Fira Mercat del Ram Tordera 2023"