El parc infantil de Nadal "Tampatantam" se celebrarà a la plaça de l'Església

Última revisió 22-12-2021 11:34
22/12/2021

L'Ajuntament de Tordera, seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, ha decidit reformular el parc infantil de Nadal "Tampatantam" i celebrar-lo a l'aire lliure en comptes del pavelló poliesportiu municipal com estava previst inicialment.
D'aquesta manera, si les dades de la pandèmia ho permeten, es podrà seguir organitzant aquesta oferta lúdica i popular per a nens i nenes, en un entorn segur i que permeti complir amb les mesures contra la pandèmia.

El parc infantil de Nadal tindrà lloc a la plaça de l'Església entre els dies 27 i 30 de desembre, de 10.30 h a 14 h i de 15 h a 17.30 h. El parc està adreçats a infants fins a 12 anys. D'acord amb l'empresa OKTitants, hi haurà jocs, treballs manuals, pinta cares, circuits de cars i de segway, entre altres activitats infantils. L'entrada serà gratuïta i l'aforament serà limitat i controlat. L'ús de la mascareta serà obligatori.

Aquest canvi se suma a altres canvis que s'han anunciat a la programació d'activitats de Nadal de Tordera amb motiu de les mesures restrictives contra la pandèmia. Fa uns dies, l'Ajuntament va anunciar la suspensió de la festa de Cap d'Any al pavelló. Recentment l'ACR Pere Cot ha anunciat també la suspensió de la Quina. Pel que fa a l'arribada dels Reis d'Orient, la comissió i la regidoria de Festes tenen a punt diferents opcions perquè els nens i nenes puguin gaudir de l'arribada dels Reis amb seguretat. Properament, s'anunciarà el format final de l'activitat.

Et pot interessar