Els Reis d'Orient tornen a instal·lar el campament reial a Tordera

Última revisió 28-12-2021 12:14
28/12/2021

Davant la bona rebuda de l'any passat i tenint en compte la situació epidemiològica de les darreres setmanes,  la Regidoria de Festes d'acord amb la Comissió de Festes,  treballa per enllestir l'arribada dels Reis d'Orient a Tordera que enguany tornarà a ser amb el format de campament reial al Parc de la Mullera.

Malgrat que aquest any sí que estan permeses les cavalcades, Ses Majestats i l'Ajuntament han decidit que, per responsabiltat, el format de campament és el més adient per minimitzar els riscos derivats de la pandèmia en un dels actes més multitudinaris del Nadal. També, com l'any passat, el campament reial comptarà amb la col·laboració del Club Twirling Vila de Tordera, la Comissió de Pubillatge, l'ACR Pere Cot, Comissió de Festes, l'escola de dansa Cristina Llobet i el Fòrum pel Teatre i la Cultura, que amenitzaran la visita de les famílies al campament reial.

L'accés al campament reial serà per l'avinguda Fibracolor i la sortida serà pel Camí Ral. L'horari serà de 17.30 fins a les 20.30 h. Durant el recorregut, els nens i nenes que no hagin tingut temps d'enviar les seves cartes als Reis podran fer-ho a través dels sistemes que els oferiran els Patges Reials perquè arribin a temps. D'altra banda, el missatge dels Reis i el lliurament de la clau màgica que obre totes les portes de Tordera es podrà seguir per les xarxes socials de l'Ajuntament, una vegada tancat el campament.

Atès que es tracta d'un recorregut a l'aire lliure i l'espai permet mantenir les distàncies de seguretat, no serà necessari demanar cita prèvia i s'ampliarà l'aforament respecte al de fa un any. Es recomana evitar aglomeracions en hora punta (especialment en el moment d'obrir) i que la visita es faci amb el grup bombolla. També es recorda que serà obligatori l'ús de la mascareta. 

Finalment, a partir d'aquesta setmana i fins el dia 5 de gener es poden trobar en diferents indrets de Tordera les bústies que els missatgers reials ens han fet arribar perquè totes les nenes i els nens puguin enviar les seves cartes als Reis. Aquestes bústies es podran trobar al carrer Sant Ramon, al Camí Ral, al carrer Joan Maragall, al carrer Romero de Torres de Sant Andreu, al carrer Emili Vendrell de Sant Pere i a la plaça de l'Església.

Et pot interessar