Els cementiris de Tordera ja estan a punt per la diada de Tots Sants

Última revisió 06-02-2023 19:09
25/10/2022

Pel proper dimarts 1 de novembre centenars de torderencs/ques aniran als cementiris municipals amb motiu de la diada de Tots Sants. L'horari d'obertura serà des de les 9h del matí fins les 18:00h. Des del dissabte 29 d'octubre hi haurà un servei especial de la brigada municipal que oferirà atenció al ciutadà amb el suport d'escales per tal d'accedir als nínxols més alts. 

Durant aquests dies prèvis de Tots Sants, s'han fet diverses actuacions de millora i conservació de l'enjardinament tant de l'interior com dels accesos als cementiris per deixar l'espai en les millors condicions possibles de cara a la gran afluència de persones que visitaran els seus éssers estimats en els pròxims dies. A més, en el cementiri de l'Estany s'hi està construïnt un nou punt d'aigua a la zona més nova de l'equipament. 

Pel dia 2 de novembre també hi ha programada la Missa pels Difunts a les 16:00h al Cementiri de l'Estany de Tordera entre d'altres litúrgies que organitzen des de la parroquia per aquests dies.

Per altra banda, el diumenge 30 d'octubre a les 13h s'estrenarà el nou espai de dol perinatal, gestacional i neonatal al cementiri d'Hortsavinyà amb una missa pels difunts oficiada per mossén Salvador Juanola.