Regidoria de Promoció de l'Activitat Econòmica

Tasques de la regidoria

  • Serveis d'orientació i assessorament per a empreses, autònoms i comerç local.
  • Organització i gestió de la Fira Mercat del Ram i fires de dinamització socio-comercial

Empresa i Emprenadoria

Cursos

Programa de govern

Situats al voltant de l´eix mediterrani, del camí natural entre mig món i una Europa que exporta coneixement i importa tota la resta, Tordera és un poble que disposa de grans infraestructures tecnològiques i vies de comunicació que li donen un potencial únic per fer de plataforma logística i industrial, per fer valer el talent de la nostra gent aquí i a fora.

Aprofitar-ho requereix una actitud positiva i activa davant les empreses que es poden instal·lar a Tordera. Facilitar al màxim la implantació d´empreses per crear ocupació seguirà essent la nostra prioritat, alhora que caldrà seguir fent una feina intensa de recerca d´oportunitats per atraure noves inversions.

Una economia dinamitzada requereix persones que la facin funcionar, persones ben preparades capaces d´aportar la seva destresa i coneixement per fer de Tordera un poble competitiu. Per això, la cultura de l´esforç, del sacrifici, d´anar més enllà amb els propis mitjans és la cultura que hem d´impulsar com a valor essencial per crear un poble i un país més pròsper.

També és imprescindible que com a poble donem suport a totes aquelles persones que vulguin emprendre el seu propi camí en el món empresarial. La creació d'un viver d'empreses o l´aplicació de diverses bonificacions fiscals ajudaran a mantenir o crear llocs de treball per la gent de Tordera.

Informació relacionada amb la regidoria

Camí Ral, 174 08490 - Tordera

937 643 717

Visites amb el regidor: en hores concertades prèviament.

Rafa Delgado Comino

Oficines

Mercat setmanal de TorderaCtra. Fogars, 208490 - Tordera

Mapa