Amb motiu del trasllat del centre de processament de dades (CPD) del Consorci AOC s’ha programat una intervenció des de divendres 5 d’abril a les 17h fins a dilluns 8 d’abril a les 7h.  

">

L'Administració Oberta de Catalunya (AOC) avisa d'un tall en els serveis programat des del 5 fins al 8 d'abril

Última revisió 02-04-2024 08:39
02/04/2024

Amb motiu del trasllat del centre de processament de dades (CPD) del Consorci AOC s’ha programat una intervenció des de divendres 5 d’abril a les 17h fins a dilluns 8 d’abril a les 7h.  

Aquest canvi respon a l’estratègia d’adreçar els nostres serveis a centres de dades al núvol que ha de dotar al Consorci AOC d’una infraestructura molt més potent, flexible, escalable i segura, per permetre continuar donant resposta adequada als importants creixements superiors al 10% anuals dels nostres serveis. 

Serveis afectats:

  • El servei d’e-TRAM (tramitació electrònica amb l’administració).

S’allargarà 4 dies naturals el termini de presentació de documentació de procediments en què el dit termini  coincideixi amb la intervenció programada (convocatòries de personal, presentació de recursos, al·legacions…).

  • El servei d’e-NOTUM (notificacions electròniques). 

S’allargarà 4 dies naturals el termini d’accés d’aquelles notificacions electròniques en què el termini d’accés coincideixi amb el tall de servei i no han estat obertes pels destinataris. Per tant, se sumaran 4 dies naturals al període d’accés de totes les notificacions que, amb data de 5 d’abril, constin com a dipositades, per tal que els destinataris tinguin la notificació disponible pel seu accés mínim 10 dies naturals. 

  • El registre de les ofertes a les eines e-Licita (Sobre Digital i Telemàtica). 

S’allargarà 4 dies naturals el termini de presentació d’ofertes d’expedients de contractació quan el mateix coincideixi amb la intervenció programada. 

  • El servei d’e-TAULER (taulell d’anuncis). 

S’allargarà 4 dies naturals el termini d’exposició d’aquells anuncis que coincideixi amb el període d’afectació de la intervenció.

Informació de la incidència: https://www.aoc.cat/estatserveis/

Disculpeu les molèsties.

Es preveu que els serveis es vagin restablint progressivament a partir de diumenge 7 d’abril fins a la finalització de la intervenció prevista per dilluns 8 d’abril a les 7h.