La Policia Local de Tordera té activada la campanya preventiva "Comerç Segur" fins al proper 7 de gener.

">

La Policia Local intensifica la vigilància a peu de carrer per aquestes festes

Última revisió 20-12-2023 13:07
21/12/2023

La Policia Local de Tordera té activada la campanya preventiva "Comerç Segur" fins al proper 7 de gener.

La Policia Local de Tordera ha engegat la campanya preventiva "Comerç Segur" durant aquest període de festes nadalenques. L'objectiu principal és incrementar la presència policial de proximitat durant els horaris de major activitat comercial per minimitzar els riscos de possibles delictes contra la propietat. S'intensificarà la vigilància amb més presència de patrulles a peu amb la voluntat de donar un servei més eficaç i proper tan al comerciant i com al client.

Per aquests dies, es recomana als comerciants no acumular diners a les caixes enregistradores i buidar-les sovint, portar un control de la quantitat de claus de l'establiment i de les persones que en disposen còpies d'aquestes. Altres recomanacions van centrades a recordar que les targetes de crèdit són personals i intransferibles; que si hi ha sospita d'un bitllet fals no acceptar-lo, retenir-lo i avisar al cos de seguretat.

Les festes nadalenques són dates on l'activitat comercial s'incrementa notablement. Aquest increment comercial significa, des d'una visió policial, un període de risc pel que respecta a la possible comissió de diversos delictes.

Per qualsevol consulta, avís o denúncia podeu trucar al 937640615. 

Des de l'any 2002, la Policia Local de Tordera, des d'una perspectiva preventiva i proactiva, realitza un servei específic sobre aquesta matèria, amb un resultat, fins ara, molt satisfactori. A banda de minimitzar el risc de robatoris i de furts, també es genera una percepció de seguretat a la ciutadania i especialment entre els comerciants.