L'alcaldessa de Tordera, Elisabet Megias, ha saludat i donat la benvinguda aquest dilluns al matí als joves participants del projecte.

">

Comença a treballar la Brigada Jove de Tordera 2023

Última revisió 03-07-2023 12:35
03/07/2023

L'alcaldessa de Tordera, Elisabet Megias, ha saludat i donat la benvinguda aquest dilluns al matí als joves participants del projecte.

Les àrees de Joventut i Ocupació continuen apostant per la formació i la inserció laboral juvenil. Enguany s'ha tornat a posar en marxa el projecte de la Brigada Jove 2023, que aquest any ha ampliat les places ofertes respecte anys anteriors. Com a novetat, s'han ofert també 2 llocs de treball per a les persones que acreditin un grau de discapacitat igual o superior al 33%.

La brigada jove està formada per 14 adolescents del municipi d'entre 16 i 19 anys, en règim laboral temporal per dos mesos (8 places juliol i 6 agost).

L'alcaldessa de Tordera, Elisabet Megias, ha saludat i donat la benvinguda aquest dilluns al matí als joves participants del projecte. A més, ha recordat que aquest projecte vol possibilitar l'accés a l'ocupació dels joves amb la voluntat que durant el període de vacances s'iniciïn en el món laboral i percebin uns ingressos.

Els catorze llocs de treball es distribueixen de la següent manera: 4 places al departament de brigada d'obres i serveis, 2 per medi ambient i 2 al departament de serveis personals pel mes de juliol. 4 places al departament de brigada d'obres i serveis i 2 per medi ambient places més pel mes d'agost, amb una jornada laboral de 20 hores setmanals.

Durant tot aquest període el personal de l'Ajuntament assessorarà els joves sobre les tasques a realitzar i en supervisarà els resultats amb l'objectiu d'assegurar l'aprofitament formatiu del projecte i el creixement personal dels joves treballadors.

El personal de l'Ajuntament durà a terme aquesta tasca de seguiment independentment del departament o àrea al qual estigui adscrit perquè la brigada jove aspira a la màxima transversalitat possible. El projecte i el seguiment d'aquest el coordinaran els departaments d'Ocupació i Joventut.

La Brigada Jove és un projecte organitzat per les àrees de Joventut i Ocupació de l'Ajuntament de Tordera i compta amb el suport de la Direcció General de Joventut i de la Diputació de Barcelona.