Curs sobre com prevenir la transmissió del corovirus en establiments minoristes d´alimentació i de restauració

Última revisió 01-07-2021 13:43
09/09/2020

L'àrea de sanitat informa d'aquest curs que organitza la Diputació de Barcelona destinat a Manipuladors d’aliments que treballin en establiments alimentaris de competència municipal.

És una formació en línia que es basa en una presentació PowerPoint. Amb temps per a preguntes al final de les exposicions en directe per part dels participants o a través del xat de la plataforma en línia (ZOOM) i contestades al final de l’exposició per part dels ponents.

Davant la situació actual originada per la pandèmia del virus SARS-CoV-2, el sector minorista d’alimentació i de restauració ha de fer front a un nou repte amb molts dubtes. Si bé no hi ha evidència que els aliments siguin una font o via probable de transmissió del virus SARS-CoV-2 és més important que mai que els establiments alimentaris extremin les precaucions i reforcin les mesures higièniques i unes pràctiques de  anipulació correctes i apliquin noves mesures de distanciament físic per prevenir el contagi de la COVID-19 entre persones. Aquesta formació té per objectiu donar indicacions als manipuladors d’aliments sobre  pràctiques de manipulació, mesures d’higiene, salut i protecció i de distanciament físic per garantir la seguretat dels aliments, la salut del personal i la dels clients en un context de pandèmia pel coronavirus SARS-CoV-2.

Els continguts de la formació es basen en la informació i coneixements actuals i s’anirà modificant i actualitzant en funció de l’evolució de la pandèmia i de noves indicacions de les autoritats

Coneix totes les sessions que es fan, quins seran els contiguts i els mètodes d'avaluació del curs en el programa adjunt.

Documents adjunts