El dissabte 17 de desembre arriba la Fira de Nadal de Tordera 2022

Última revisió 18-01-2023 12:29
07/12/2022

Tordera acollirà el proper dissabte 17 de desembre de 10h a 20:00h als carrers de Ciutadans, Sant Ramon i plaça de l'Ajuntament una nova edició de la Fira de Nadal. Més de 30 parades, activitats,manualitats, cagada del tió, xocolatada, concerts i moltes sorpreses més completaran una nova jornada lúdica-festiva en el municipi. 

Novament,  el repte és atraure nous visitants al nostre municipi, recuperar i dinamitzar el nucli històric i que els torderencs i torderenques surtin al carrer i gaudeixin d'aquest ambient nadalenc a casa seva.
Donat l'èxit de les anteriors edicions, la Fira de Nadal seguirà comptant amb diverses activitats de lleure, especialment, adreçades al públic familiar.

Els productes que es posaran a la venda i que podreu trobar a la fira seran d'artesania, productes de decoració nadalenca, tions, productes de regal i productes d'alimentació nadalenca envasada.

Consulteu totes les activitats que es faran al llarg del dia en el següent cartell, en que veureu hora i lloc de tots els tallers i actes que es porten a terme en aquest dia especial: