El Rusc organitza dissabte la "Diversones Fest" un matí d'activitats festives i reivindicatives a la plaça amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

Última revisió 18-01-2023 13:11
28/11/2022

El proper 3 de desembre es celebra el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, que un any més impulsa a Tordera la Fundació El Rusc amb el suport de l'Ajuntament de Tordera. La Fundació ha organtizat una jornada festiva i reivindicativa, amb diverses activitats a la plaça de l'Església sota el títol "Diversones Fest". 

A partir de les 11h hi haurà tallers oberts, elaboració de xapes i pintacares a càrrec del grup de voluntariat d'El Rusc. També hi haurà una parada amb productes elaborats al Centre Ocupacional i la música en directe de Tatiana Massaguer i Hugo Martínez.
A les 12h el Rusc llegirà el manifest davant de l'Ajuntament per mostrar a la ciutadania quina és la seva realitat i quines són les reivindicacions del col·lectiu de les persones amb discapacitat.
Seguidament hi haurà l'actuació dels Diables de Tordera amb els seus tabals i malabars i la jornada finalitzarà amb un vermut concert a càrrec de Johnny Folker.