El servei local d'ocupació i formació aconsegueix ser centre examinador i formador d'ACTIC

Última revisió 18-01-2023 13:00
29/11/2022

Des d'aquest mateix dimarts 29 de novembres les oficines de promoció econòmica i ocupació situades al Camí Ral 174, s'han convertit també en centre examinador oficial d'ACTIC (Acreditació de competències en tecnologies de la informació i comunicació) de tots els nivells. Fins ara, des de la regidoria d'ocupació, han impulsat amb èxit de participació, diferents sessions formatives per preparar-se pels exàmens telemàtics. D'aquesta forma, s'evita fer el desplaçament a altres poblacions. 

A partir d'ara aquestes proves també es podran realitzar en el nostre municipi, inicialment només es faran els dimarts i els dimecres, de 9h a 11:30h i de 11:30h a 14:00h. Només es poden avaluar 4 alumnes per jornada i les inscripcions s'han de fer a través de la zona privada de https://actic.gencat.cat/ca/inici

Procediment per obtenir l'acreditació

La tramitació és telemàtica. Per poder realitzar la prova d'avaluació, cal pagar la taxa legalment establerta, si no es compleix un dels supòsits legals d'exempció. També hi ha supòsits de bonificació (descompte). El procediment es pot resumir en els passos que es mostren a continuació.