El Servei Local d'Ocupació organitza un nou curs gratuït i presencial per aconseguir el certificat ACTic Mig

Última revisió 30-01-2023 10:45
21/12/2022

El Servei Local d'Ocupació organitza un nou curs gratuït i presencial per aconseguir el certificat ACTic Mig

El servei local d'ocupació de Tordera organitza els dilluns, dimecres i dijous del mes de febrer i de manera presencial un nou curs per assolir el certificat ACTIC nivell mig.
L’ACTIC és la certificació acreditativa de la competència digital, entesa com la combinació de coneixements, habilitats i actituds en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) que les persones despleguen en situacions reals per assolir objectius determinats amb eficàcia i eficiència.

L’ACTIC permet a qualsevol persona demostrar les seves competències en TIC mitjançant una prova per ordinador que s’avalua automàticament. La prova és telemàtica, i s’ha de fer en un centre col·laborador reconegut per la Generalitat com és el cas del servei local, el qual garanteix que es fa en les condicions adequades.

Les persones que superen satisfactòriament la prova obtenen un certificat (bàsic, mitjà o avançat) que emet la Generalitat, i que els possibilita acreditar un determinat nivell (1, 2 o 3, respectivament) de competències en TIC davant de qualsevol empresa o administració. Aquests certificats són, doncs, una eina que pot facilitar l'obtenció d'una feina, la promoció professional, l'accés a eines d’aprenentatge virtual o l'obtenció d'una certificació professional.

El curs gratuït que s'organitza a Tordera està adreçat a persones en actiu o en situació d'atur i les inscripcions es poden fer des del següent formulari: 

FORMULARI INSCRIPCIÓ