Ja és una realitat el nou circuit d'educació viària

Última revisió 28-03-2024 13:45
15/06/2023

Des de l'Ajuntament amb coordinació de la prefectura de la Policia Local han treballat perquè sigui una realitat aquest nou espai en el Parc de la Mullera. 

Aquest nou espai és obert al públic i té com a principal objectiu experimentar i posar en pràctica les normes viàries i els coneixements adquirits durant les diferents sessions d'educació vial realitzades a l'escola. 

En aquest circuit, els alumnes hauran de detectar les normes de circulació i identificar els diferents elements que es troben col·locats com la senyalització, passos de vianants, giratoris etc...L'objectiu d'aquestes sessions és que els infants puguin conèixer els perills i els riscos de les vies i a la vegada, aconseguir el respecte entre els diferents usuaris de la via pública (vianants i conductors de bicicletes).

Properament, i abans que finalitzi el curs escolar d'enguany, des de la Policia Local es treballarà amb els diferents centres escolars del municipi per organitzar una trobada d'estrena del nou circuit i que s'anirà repetint any rere dins del projecte de donar una formació als alumnes de tercer de primària sobre la mobilitat segura. I, per altra banda, continuar el pla de treball a tot l’alumnat de 4t d’ESO i mòduls, amb les formacions específiques de conducció de vehicles de mobilitat personal, també coneguts com a patinets elèctrics.