Ja us podeu inscriure per participar en el tradicional concurs de pessebres 2022 de Tordera

Última revisió 18-01-2023 12:47
01/12/2022

La regidoria de Cultura organitza un any més el tradicional concurs de pessebres. Enguany, com a novetat principal, des del consell de cultura de Tordera es va proposar unificar categories. Aquest any es presenta la categoria: Pessebres col·lectius a escoles, associacions, empreses o aparadors d'establiments. També s'amplia la quantia econòmica de 50€ en els premis econòmics. Per setè any consecutiu s'obre la participació als pessebres audiovisuals a través de les xarxes socials (fotografia i vídeo). Les bases de participació del concurs són les següents:

Podran participar en aquest concurs tots els pessebres que estiguin ubicats al terme municipal de Tordera i serà imprescindible que hi figuri el naixement i no podrà haver-hi plantes protegides que s’hagin recollit directament del bosc.

Modalitats i premis: 

Pessebres familiars en cases particulars:

  • 1r premi: trofeu i premi econòmic de 150€
  • 2n premi: trofeu i premi econòmic de 75€
  • 3r premi: trofeu i premi econòmic de 50€


Pessebres col·lectius a escoles, associacions, empreses o aparadors d'establiments: 

  • 1r. premi: trofeu i premi econòmic de 150€
  • 2n. premi: trofeu i premi econòmic de 75€
  • 3r. premi: trofeu i premi econòmic de 50€

Pessebres audiovisuals:
Aquesta categoria, de característiques audiovisuals, haurà de ser necessàriament en modalitat vídeo i serà un enregistrament de durada màxima de 30 segons i publicat a les xarxes socials amb el hashtag #reinventapessebre2022 

  • 1r. premi: trofeu, premi econòmic de 100€

(Tots els treballs han de ser totalment inèdits i els concursants, pel fet de participar-hi, s’hi comprometen)

La presentació de sol·licituds d’inscripció s’haurà de fer preferentment i prioritàriament de manera telemàtica a la seu electrònica de l’Ajuntament o bé presencialment a les oficines de l’OAC de l’ajuntament amb cita prèvia, fins el 20 de desembre.

La visita del jurat es farà durant el 28 desembre. Per tant hi haurà d’haver necessàriament algú al domicili, establiment, escola o empresa on s’hagi instal·lat el pessebre. En aquest mateix sentit, la visita del jurat es farà al matí els familiars (de 10 a 14h) i a la tarda, els col·lectius (de 16 a 19h), cosa que s’haurà d’indicar específicament en el moment de fer la inscripció. El fet de no poder accedir a la visita del pessebre per part del jurat o de no adoptar les mesures de prevenció indicades pot comportar la impossibilitat de poder valorar-lo i, en conseqüència, l'opció a obtenir premi.

El lliurament de premis tindrà lloc al Teatre Clavé durant el mes de gener.

Bases genèriques del concurs de pessebres a Tordera 

Sol·licitud d'inscripció concurs 2022