L'episodi de fort vent deixa inutilitzable temporalment la pista coberta de Sant Andreu

Última revisió 23-11-2023 09:29
23/11/2023

La Policia Local va rebre més d'una vintena d'avisos relacionats amb incidències produïdes pel vent.

Segons el Servei Meteorològic del Maresme, en el nostre municipi durant aquest dimecres 22 de novembre, es van arribar a ràfegues de 85?km/h i es va activar el pla d'emergències municipal en fase d'alerta per VENTCAT.


La incidència més important de la jornada es va produir a la pista coberta de Sant Andreu quan es va detectar que una de les parts laterals dels baixants pluvials de l'equipament s'havia despenjat i amb la força del vent s'anava doblegant amb el risc de trencar-se per complet. Gràcies a la ràpida intervenció de la Brigada Municipal, l'arquitecta municipal i l'enginyer conjuntament amb Bombers, es va poder executar una actuació temporal que conjuntament amb la baixada de la força del vent, va permetre ressituar la part afectada. Durant el dia d’avui, els serveis tècnics de l’Ajuntament i l'empresa responsable de la col·locació dels baixants s'analitzarà i es farà un balanç més complet de l'afectació definitiva per tal de fer-hi la reparació correcta i garantir la màxima seguretat. Durant uns dies l'accés a la pista queda tancat.

La resta d'incidències van anar relacionades amb caigudes de pals de telèfon, llum i senyals de trànsit a les zones de Can Domenèch, Mas Móra, Àgora Parc i nucli urbà. A més d'arbres caiguts a camins i carreteres com a la GI-600 i al veïnat de Sant Vicenç. Des de l’Ajuntament volem agrair la col·laboració ciutadana i de les entitats que en tot moment van mostrar la seva comprensió i predisposició a les mesures adoptades.

Durant aquest dijous 23 de novembre està previst que es desactivi el pla d’emergències municipal per VENTCAT.