La Generalitat ja ha publicat al DOGC les mesures a dur a terme a partir de demà 21 de desembre:
Els establiments d´hostaleria i restauració poden obrir amb subjecció a les condicions següents:
Horari
- Entre les 06.00 i les 23.00 h per a l'activitat de prestació de serveis de restauració a domicili
Serveis que es poden prestar
- El servei dins i a les terrasses només es pot dur a terme en aquest horari: de les 7:30 hores a les 9:30 hores i de les 13:00 hores a les 15:30 hores. Els clients no podran romandre a l´establiment fora d´aquestes franges horàries.
- Activitats de restauració per servir a domicili o per a recollida dels clients a l´establiment es podran dur a terme durant tot l´horari d´obertura de l´establiment.
Recordeu que:
- El consum s´ha de realitzar sempre a la taula. NO ESTÀ PERMÈS EL CONSUM A LA BARRA
- En l´interior, l´aforament es limita al 30% de l´autoritzat i s´ha garantir una distància mínima degudament senyalitzada de dos metres entre comensals de taules o agrupacions de taules diferents. S´ha de garantir la ventilació de l´espai mitjançant ventilació natural o altres sistemes de ventilació.
- A les terrasses s´ha de garantir una distància mínima degudament senyalitzada de dos metres entre comensals de taules o grups de taules diferents.
- ES LIMITA A QUATRE el nombre màxim de comensals per taula o agrupació de taules, llevat que pertanyin a la bombolla de convivència.
- Excepcionalment, en els serveis corresponents als àpats dels dies 24, 25, 26 i 31 de desembre de 2020 i dels dies 1, 5 i 6 de gener de 2021, el nombre màxim de comensals per taula o agrupació de taules s´estableix en sis persones, llevat que siguin convivents, sempre que pertanyin com a màxim a dues bombolles de convivència.
- S´ha de garantir la distància d´un metre entre persones d´una mateixa taula, excepte per a persones que pertanyin a la bombolla de convivència. El tipus i mida de taula han de permetre que es garanteixin aquestes distàncies.
, https://dogc.gencat.cat/ca/