Es mantenen vigents les mateixes mesures que se us va fer arribar el 20 de desembre:
Els establiments d’hostaleria i restauració poden obrir amb subjecció a les condicions següents:
Horari
Entre les 06.00 hores i les 23.00 hores per a l’activitat de prestació de serveis de restauració a domicili
Serveis que es poden prestar
- El servei dins i a les terrasses només es pot dur a terme en aquest horari: de les 7:30 hores a les 9:30 hores i de les 13:00 hores a les 15:30 hores. Els clients no podran romandre a l’establiment fora d’aquestes franges horàries.
- Activitats de restauració per servir a domicili o per a recollida dels clients a l’establiment es podran dur a terme durant tot l’horari d’obertura de l’establiment.
- Els establiments d’hoteleria poden donar també servei de restauració exclusivament a les persones allotjades en horari de sopar, d’acord amb el règim horari establert a l’apartat 6 d’aquesta Resolució.
Recordeu que:
- El consum s’ha de realitzar sempre a la taula. NO ESTÀ PERMÈS EL CONSUM A LA BARRA.
- En l’interior, l’aforament es limita al 30% de l’autoritzat i s’ha garantir una distància mínima degudament senyalitzada de dos metres entre comensals de taules o agrupacions de taules diferents. S’ha de garantir la ventilació de l’espai mitjançant ventilació natural o altres sistemes de ventilació.
- A les terrasses s’ha de garantir una distància mínima degudament senyalitzada de dos metres entre comensals de taules o grups de taules diferents.
- ES LIMITA A QUATRE el nombre màxim de comensals per taula o agrupació de taules, llevat que pertanyin a la bombolla de convivència.
- S’ha de garantir la distància d’un metre entre persones d’una mateixa taula, excepte per a persones que pertanyin a la bombolla de convivència. El tipus i mida de taula han de permetre que es garanteixin aquestes distàncies.
- S’han de complir sempre totes les indicacions del Pla sectorial de la restauració aprovat pel Comitè de Direcció del Pla d’actuació del PROCICAT.