Avui, 6 de setembre, ha començat el curs escolar 2023-2024 per als ensenyaments d'educació infantil, primària i secundària obligatòria.  ">

Obertura amb normalitat dels diferents centres educatius del municipi

Última revisió 06-09-2023 10:00
06/09/2023

Avui, 6 de setembre, ha començat el curs escolar 2023-2024 per als ensenyaments d'educació infantil, primària i secundària obligatòria. 

Un nou curs, una nova oportunitat per l'aprenentatge!

L'Ajuntament, a través de la Regidoria d'Educació, ha coordinat els diferents serveis municipals per garantir un bon inici del curs oferint les eines i recursos necessaris als centres educatius i facilitant de nou l'execució dels projectes pedagògics que any rere any es condueixen des de la regidoria (Projecte Riu, Serveis Comunitaris, Cultura Emprenedora, Diada de l'Esport, Consell d’infants, entre d'altres).

El calendari escolar s'allargarà des d'avui i fins al 21 de juny. Enguany, els dies de lliure disposició de les escoles a Tordera, acordats en Consell Escolar Municipal seran els dies: 13 d'octubre, 7 de desembre, 12 i 13 de febrer, 10 i 20 de maig.

Des de la Regidoria d’Educació es recorda que està a la disposició del ciutadà l'Oficina Municipal d'Escolarització, on poden realitzar qualsevol consulta entorn l'oferta educativa del municipi.

2647 alumnes comencen dimecres el curs escolar a Tordera.

Els alumnes més petits, que aquest any comencem al mateix temps que la resta de cursos de l'ensenyament obligatori, ha iniciat el curs la llar d'Infants El Niu amb 74 alumnes des de Llar 0 fins a Llar 2. (Edats de 0-3 anys)

L'escola Ignasi Iglesias estrena el curs amb 430 alumnes.

L'escola la Roureda, per la seva banda, comença el curs amb 390 alumnes.

El centre escolar Serra de Miralles ha començat amb 217 alumnes.

L'escola d'Hortsavinyà, que enguany estrena direcció, també ha començat avui el curs, amb un total de 39 alumnes.

Pel que fa a les escoles concertades, Vedruna ha estrenat el curs amb 348 alumnes.

L'escola Brianxa comptarà aquest curs amb 344 alumnes.

Pel que fa als instituts, Lluís Companys estrena el curs amb 683 alumnes entre ESO, Batxillerat i el Cicle formatiu. L'institut Tordària, per la seva banda, tindrà 196 alumnes d'ESO.